Flaş! Kylian Mbappe'nin yeni takımı belli oldu!

25.07.2017 - 13:39 | Son Güncellenme: 25.07.2017 - 13:39

Flaş! Kylian Mbappe'nin yeni takımı belli oldu!

AJANSSPOR DIŞ HABER – İspanya Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid, Fransa’da Monaco forması giyen Kylian Mbappe transferi konusunda mutlu sona ulaştı.

Marca gazetesinin haberine göre ; Eflatun-Beyazlılar, genç yıldız için 180 milyon Euro ödeme yapacak. Bu ücretin 160 milyon Euro’sunu peşin olarak verecek Real Madrid, kalan 20 milyon Euro’yu da taksitlendirme yapmak için müzakereler gerçekleştiriyor.

Teknik direktör Zinedine Zidane’ın kadroda görmeyi çok arzu ettiği Mbappe, Real Madrid ile herhangi bir sürpriz olmaz ise 6 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Futbolcu, her bir yıl için ise 7 milyon Euro gelir elde edecek.

Öte yandan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, bu transfer için teknik direktör Zinedine Zidane ile birkaç defa fikir alış-verişinde bulundu.

Marca gazetesinin belirttiği gibi herhangi bir sürpriz olmaz ve Mbappe imzayı atarsa, futbol tarihinin en pahalı transferi gerçekleşmiş olacak.

Neymar’ın PSG’ye olası transferi ya da Pogba’nın United’a imza attığı ücret de dahil olmak üzere Mbappe, en pahalı transfer olacak.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler