Flaş! Mesut Özil'in geliş saati belli oldu

17.01.2021 - 16:34 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 16:38

Son dakika Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil 00.15’te Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapacak. İşte detaylar...

Flaş! Mesut Özil'in geliş saati belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı dünya yıldızı futbolcu Mesut Özil’in uçağı saat 00.15’te Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapacak.

3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak

Bilindiği üzere, Arsenal'dan yaklaşık 8 milyon Euro alacağı olan Mesut Özel bir haftadır devam eden görüşmeler sonrasında fesih sözleşmesine imza atmıştı. 

Özil, Fenerbahçe’ye gelmek için alacağı olan paranın bir kısmından vazgeçmek zorunda kaldı. Yıldız futbolcu, Londra ekibinden 5 milyon Euro karşılığında ayrılmayı kabul etti. Arsenal, 32 yaşındaki yıldıza 5 milyon Euro'yu 6 taksitte ödeyecek.

58 milyon dolarlık uçak getirecek

Öte yandan yıldız oyuncuyu alacak uçak, İstanbul'dan havalandı. SetAir’e ait Dassault Falcon 8X marka 3 motorlu özel uçağın piyasadaki standart fiyatı 58 milyon dolar değerinde. 11 bin 945 km menzile sahip olan uçak, 24,46 metre uzunluğunda ve 26,90 metre kanat açılığına sahip. Ayrıca 11 bin 945 km menzile ulaşabiliyor.

 

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadar?

 

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın resmi hesabı da paylaşım yaptı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil heyecanına Sabiha Gökçen Havalimanı’nın resmi hesabı da katıldı.

Bu gece 00.15’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na inecek olan yıldız oyuncu için Sabiha Gökçen’in resmi Twitter hesabı “Sabiha Gökçen Havalimanı olarak yıllardır sevenleri kavuşturuyoruz” twitini attı.

Söz konusu paylaşımda Luis Nani, Dirk Kuyt ve yine bir başka yıldız oyuncu Robin van Persie'nin geliş fotoğraflarına yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler