Flaş MHK sözleri: "Herkese düşman!"

10.03.2020 - 19:26 | Son Güncellenme: 10.03.2020 - 19:49

Mehmet Demirkol, Bein Manşet programında spor gündemini değerlendirdi. Fenerbahçe ve Galatasaray'a dair konuşan Demirkol, Başakşehir, Trabzonspor, Beşiktaş ve Süper Lig ekipleri hakkında değerlendirmeler yaptı.

Flaş MHK sözleri: "Herkese düşman!"

Mehmet Demirkol, Bein Sports Haber'de yayınlanan beIN MANŞET programında gündemi değerlendirdi.

İşte Demirkol'un yorumlarından Ajansspor'un derledikleri…

'Çocuğunuzu hakem yapar mısınız?'

Çocuğunuzu hakem yapar mısınız? Böyle bir meslek türünün iyi bir şey olabilmesi mümkün mü? Çok iyi para kazanılıyor onun için isteyebilirsin. VAR hakemini de biliyorlar. Böyle olmaz. Olacak iş değil yani.

Fenerbahçe’nin durumu teknik direktörü mevzusu değil. Finansal olarak bu krizi kim yönetebilir? Öyle bir teknik direktör aranacak. Ekol olarak kim yakın, finansal olarak kim yönetebilir ve Ali Koç yönetimiyle kim tarzını bağdaştırabilir?  PSG'de oynamış, geçen sene kaç tane gol atmış Mevlüt; 1 tane maç oynamadı adam, 50 dakika oynadı ligde toplam. Mevlüt, şu ülkede hangi takımda olsa 4-5 maç oynar. Kupada 6 maç oynadı, 5 mi 6 tane mi ne golü var. Bunu ne yapacağız?

Alman ekolü Türkiye için doğru bir ekoldür. Gurbetçi oyuncular ve onların yönetimiyle ilgili birbirine oturma söz konusudur. Bu sadece ‘Hoca geldi’ şartıyla olacak şey değil. Vedat Muriç, Luiz Gustavo ve Ozan Tufan'ı satmak zorunda kalabilirsin.

'Teknik direktör değişikliği transfer olsun diye yapılıyor'

Tüm kulüplerimizin ve Fenerbahçe’nin finansal durumları belli. Altyapıdan oyuncu çıkartabilecek, onların durumu düzeltebilecek. Takip edemiyorum teknik direktörlerde kimin nerede olduğunu. 1. Lig’de 45 civarı hoca değişikliği olmuş. Bundan vazgeçmek lazım. Bizde teknik direktör değişikliği transfer olsun diye yapılıyor.

Gelecek teknik direktörün tüm oyunculardan maksimum performansı alması gerekebilir. Fenerbahçe omurgaya 2-3 transfer yapabilir. Diğer oyuncular için gelişim sağlanmalı. Roger Schmidt gibi isimler eli bol çalışmış getirmek kolay değil. Fenerbahçe kendi Fatih Terim’ini değil, kendi Şenol Güneş’ini yaratmalı.

Semih Özsoy'un söylediklerine göre, evet tamam Ali Koç'a karşı bir cephe vardır. Fatih Terim'e karşı da bir cephe var. Ali Koç'a da karşı bir cephe var, görünür bir şey bu, kabul, anladım da; Falette'i o cephe mi aldırıyor?

'Başakşehir dışında hiç kimse yok ortada'

Millet gerçekten topa bakmaya başlayacak. O zaman olmayacak. Ondan sonra neredesiniz Avrupa'da? Hiçbiriniz yoksunuz. Neredesiniz yani? Başakşehir dışında hiç kimse yok ortada.

Aynı MHK, hem Fenerbahçe'ye düşman hem de Trabzonspor'a düşman. Zaten Galatasaray'a baştan beri düşman, 'Zorlu morlu'. Bu yüzden diyorum ki alın kendiniz yönetin, sizin kendi MHK'niz olsun. Kimi getirecekseniz de getirin, yabancı getireceksiniz de yabancı getirin. Ama bu, kolay iş tabi. O zaman kim 'günah keçisi' olacak? Kalmayacak ki günah keçisi.
 

Millet gerçekten topa bakmaya başlayacak. O zaman olmayacak. Ondan sonra neredesiniz Avrupa'da? Hiçbiriniz yoksunuz. Neredesiniz yani? Başakşehir dışında hiçkimse yok ortada. Beğenmediğiniz, hani Türkiye'de 'kayırılan' Başakşehir. Kimse yok ortada? Ne yapacağız?"

 
 
Bütün bir ilk yarı Mehmet Ekici yok, ikinci yarı bir anda kurtarıcı olsun diye çağırıyorsun. Sol bek yok, 6 tane stoper alınmış 1 tanesi oynamıyor. 6 tane ceviz ağacı alsan iki stoper çıkar. Tolgay'ı kim aldı, karşı cephe mi? Adamın yürüyecek hali yok ya. Allah aşkına açın seyredin şu maçı, yanındakine, sağına, soluna pas atamıyor. Elinde 1 tane oyuncu var; Gustavo, onu da stopere koyuyorsun mecburen. Elinde 1 tane ekstra oyuncu var, 'Fenerbahçeli futbolcu böyle oynar' dediğin, keyifle seyrediyorum. 1 tane var ama yani. Ne yapacağız bunlara?
Senin için hazırladığımız haberler