Jean Todt'tan Michael Schumacher açıklaması: Birlikte F1 yarışlarını izliyoruz

21.07.2022 - 15:28 | Son Güncellenme: 21.07.2022 - 15:37

Eski Ferrari takım patronu Jean Todt, Michael Schumacher ile birlikte Formula 1 yarışlarını izlemeye devam ettiklerini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Jean Todt'tan Michael Schumacher açıklaması: Birlikte F1 yarışlarını izliyoruz

Ferrari eski takım patronu Jean Todt, Aralık 2013'te kayak yaparken ölümcül bir şekilde yaralanan ve o günden itibaren hayatını gizlillik içinde sürdüren Michael Schumacher hakkında konuştu.

NTV Spor'da yer alan habere göre; Todt daha önce Schumacher'i sık sık ziyaret ettiğini belirterek; "Ayda en az iki kere ziyaret ederim. Onu yalnız bırakmıyorum. Ben, Michael, Corinna ve tüm ailesiyle birlikte çok şey yaşadık. Yaşadıklarımızın güzelliği bizim bir parçamızdır." demişti.

"Birlikte Formula 1 yarışlarını izliyoruz"

Son olarak RTL'ye konuşan 76 yaşındaki Todt; "Onu özlemiyorum çünkü onu görüyorum. Michael ile birlikte Formula 1 yarışlarını izliyoruz. Tabii ki eskiden yaptığımız şeyleri özlemiyorum diyemem." dedi.

İlgini Çekebilir
Michael Schumacher'in son durumunu en yakın arkadaşı açıkladı!
Habere Git

Sağlık durumu hakkında gizlilik sürüyor

Alman pilot 2013 yılında yaşadığı kazada kafasına aldığı darbe nedeniyle komaya girmişti. Yaşamını gizlilik içinde sürdüren Schumacher hakkında kesin bir bilgi olmasa da bilincinin yerinde olduğuna dair efsaneler ortaya çıkıyor.

Yine de Alman pilotun güncel sağlık durumu hakkında bilgiye erişmek imkansıza yakın ve ailesi de bunun bu şekilde devam etmesini istiyor.

Hamilton'la birlikte en fazla şampiyon olan pilot

Michael Schumacher, Formula 1'de aktif olarak yarışmaya devam eden İngiliz pilot Lewis Hamilton ile birlikte, en fazla şampiyonluk yaşan pilot ünvanı paylaşıyor. Efsane sürücünün 7 dünya şampiyonluğu bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler