Flaş Muriqi açıklaması: "Transfer anlaşması..."

03.06.2019 - 17:13 | Son Güncellenme: 03.06.2019 - 20:13

Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Vedat Muriqi hangi takıma transfer olacak? Galatasaray ile transfer konusunda anlaşıldı mı? Özgür Sancar'ın yayınına bağlanan Yılmaz Bal açıklamalarda bulundu.

Flaş Muriqi açıklaması: "Transfer anlaşması..."

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Vedat Muriç'in Galatasaray ile anlaştığı iddia edilirken Yılmaz Bal transferin gerçeklerini canlı yayında açıkladı. Peki Muriç Galatasaray'a transfer oldu mu?

İşte Yılmaz Bal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

Vedat Muriç Galatasaray'a anlaştı mı?

Vedat Muriç'in ikinci yarı çok faydası oldu. Şu an Galatasaray'la bir anlaşma yok. Görüşme devam ediyor ama bonservis konusunda anlaşma yok. Şu anda bir görüşme yok. Ortada somut bir şey yok. Galatasaray ile konuştuk ama bizim söylediğimiz bonservis ile onların önerdiği rakam arasında fark var. Vedat'ın da şartları yerine gelirse yardımcı olacağımızı söyledik. Muriç transferinde Galatasaray'dan da Toulouse'dan da 10 milyon Euro bonservis bedeli istedik. Galatasaray ise 2.5 milyon Euro önerdi. Aradaki fark kapanırsa ve Muriç'in de istekleri doğrultusunda transfer gerçekleşebilir"

Bonservis konusunda bir şey söylemek istemiyorum. Galatasaray futbolcu takası önermedi. Bizim gündemimizde Galatasaray'dan da herhangi bir futbolcu yok. Vedat, Galatasaray'da oynamak istedi söyleniyor, benim öyle bir bilgim yok. Her oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ister. Kulübün ve kendisinin şartlarının yerine gelmesi gerekiyor.

"Fenerbahçe ile görüşmedik"

Vedat Muriç şu an bizim oyuncumuz. Diyaloğumuz çok iyi. Gitse de kalsa da biz onun yanındayız. İkinci bir görüşme olursa Galatasaray'a duyulur. Fenerbahçe ile hiç görüşmedik.

Azubuike ve Beşiktaş iddiası...

Azubuike bizim kontrolümüzde bir oyuncu değil. Her takım onu kadrosunda görmek isteyebilir. Galatasaray'ın Gökhan için bize ulaşan bir talebi olmadı.

Çaykur Rizespor'un transfer politikası

Hocamızın raporu elimize ulaşmadı. Rapor netleşince transfer politikamız belli olacak. Hocamızın raporunu görmemiz gerekiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler