Flaş öneri: "Sezon iptal edilmeli"

22.03.2020 - 19:47 | Son Güncellenme: 22.03.2020 - 19:48

İtalya'da futbol liglerinin akıbetiyle ilgili çeşitli yorumlar yapılıyor. Bu tartışmalara Brescia başkanı Massimo Cellino da katıldı. İtalya'da sezon iptal mi edilecek? Cellino'dan çarpıcı sözler...

Koronovirüs tehdidi sebebiyle İtalya'da vaka sayısı artmaya devam ediyor. İtalya'da futbol liglerinin durumuyla ilgili de tartışmalar sürüyor. Brescia'nın başkanı Massimo Cellino'dan çarpıcı bir öneri geldi. Serie'da bu sezon iptal mi edilecek? İtalya'da şampiyon takım mı seçilecek? Cellino'dan flaş sözler...

Massimo Cellino: "Lazio kupayı istiyorsa verin gitsin"

Tüm dünyayı sallayan COVID-19 salgını varken, böyle bir ortamda futbol konuşmanın anlamsız olduğunu söyleyen Cellino, "Sezona nasıl devam edebiliriz? İtalya Kupası, lig... Eğer; Lazio kupayı istiyorsa verin gitsin. Takımı yenilmez sananlar var sanırım. Bırakın, öyle inansınlar. Önümüzde ciddi bir felaket varken kupayı mı konuşalım?" yorumunu yaptı.

Cellino'dan öneri: "Sezon iptal edilmeli"

Ayrıca Brescia başkanı yaşama hakkının her şeyden önce geldiğini vurguladı. Cellino, "Bazı insanlar halen tehlikenin farkında değil. Ben mucize gibi şeylere inanmam. Bunu bırakalı çok oldu. Ligin devam etmesini konuşamayız. Gerçekçi olalım. Bir kaos, felaket yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Brescia ligde kaçınca sırada?

20 takımlı İtalya Ligi'nde (Serie A) Brescia 16 puan topladı ve son sırada yer aldı. Brescia, 4 galibiyet ve 4 beraberlik 22 yenilgi almıştı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler