Fransız ekibi Lyon, Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek istiyor!

01.02.2022 - 08:23 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 13:56

Beşiktaş'ın 20 yaşındaki milli sol beki Rıdvan Yılmaz hakkında flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Siyah beyazlı futbolcuya Fransa'dan talip çıkarken, görüşmeler başladı.

Fransız ekibi Lyon, Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek istiyor!

Beşiktaş kadro dışı olan Ljajic, Douglas, Lens ve N'Sakala'nın kulüp bulup takımdan ayrılmasını beklerken, başka bir ayrılık gündeme geldi. 

Lyon, Rıdvan Yılmaz'ın peşinde 

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fransa Ligue 1 ekibi Lyon, Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş ile görüşmelere başladı. Rıdvan Yılmaz, bu sezon 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Lyon geçen sene de istedi

Lyon geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Rıdvan'ı istemişti fakat Beşiktaş'ın 10 milyon euroluk talebi sonrası görüşmeler tıkanmıştı.

İlgini Çekebilir
Resmen açıkladı! Adem Ljajic 'evet' derse sürpriz transfer...
Habere Git

Menajeri doğruladı

Rıdvan Yılmaz'ın menajeri Necdet Ergezen ise transfer haberleri üzerine yaptığı açıklamada, "Rıdvan ile Beşiktaş arasında finansal konularla ilgili ohlarak iki tarafından mutlu olabileceği bir formül birlikte üretiriz. Rıdvan'a Avrupa'dan gelen tekliflen var, Beşiktaş kulübü bunu değerlendirecektir. Rıdvan'ın Beşiktaş'tan ayrılması durumunda sözleşme uzatmakla ilgili durumu otomatik olarak ortadan kalkacak. Kalırsa da yeni bir formül üretiriz. Rıdvan'ın hayali Avrupa'da oynamak. 3 hayali vardı: Beşiktaş'ta oynamak, milli formayı giymek. Bir hayali kaldı" ifadelerini kullandı.

Cebelitarık maçında 2 asist yaptı 

Milliyet'in haberine göre; A Milli Futbol Takımı'nın Cebelitarık ile oynadığı maçta oyuna sonradan dahil olan 20 yaşındaki sol bek, karşılaşmada Ay-yıldızlıların farkı açmasına yardımcı oldu. Genç futbolcu, 45'inci dakikada dahil olduğu mücadelede 2 asist yaptı.

5 kez milli oldu 

A Milli Futbol Takımı'na ilk kez Şenol Güneş döneminde davet edilen Rıdvan Yılmaz, Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz tarafından da tercih edildi. Genç futbolcu şu ana kadar A Milli Futbol Takımı formasıyla 5 maçta şans buldu.

Sözleşmesi 2023'te sona eriyor

Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş'la olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 800 bin euro civarında gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler