Fenebahçe'nin, Sinan Bolat'ı transfer etmek istediği iddia edildi

09.11.2021 - 09:24 | Son Güncellenme: 09.11.2021 - 09:36

Fenerbahçe'nin, omuzundan ameliyat olan Altay Bayındır'ın 4 aya sahalardan uzak olacak olması, Berke Özer'in ise tecrübesiz olması nedeniyle kaleye takviye yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

Fenebahçe'nin, Sinan Bolat'ı transfer etmek istediği iddia edildi

Fenerbahçe devre arası transfer dönemi planlamasında sürpriz bir değişikliğe gitti. Omzundan sakatlanan ve geçirdiği ameliyat sonrası 4 ay formasından uzak kalacak olan Altay Bayındır'ın yanı sıra yedek file bekçisi Berke Özer'in de güven vermemesi sebebiyle Fenerbahçe ocak ayında kaleci takviyesi yapma kararı aldı.

İlk aday Sinan Bolat

Akşam'da yer alan habere göre; kaleyi tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen sarı-lacivertlilerde gündeme gelen ilk ismin ise milli file bekçisi Sinan Bolat olduğu iddia edildi. 

Kanarya, Sinan Bolat'ın kulübü Gent ile devre arasında masaya oturmaya hazırlanıyor. 33 yaşındaki kalecinin sözleşmesinin sezon sonunda bitiyor olması transferin önünü açıyor. Sarı-Lacivertliler makul bir bedelle transferi noktalama amacında.

Kuntz'un vazgeçilmezi Sinan Bolat

A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'un düzenli olarak kadroya dahil ettiği Sinan Bolat, Gent ile bu sezon ligde tüm maçlarda 90 dakika forma giydi. Ülkemizde daha önce Kayserispor ve Galatasaray formaları da giyen 33 yaşındaki Sinan Bolat'ın güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler