FLAŞ- Soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı

08.05.2017 - 23:24 | Son Güncellenme: 08.05.2017 - 23:24

FLAŞ- Soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı

Muslera araya giriyor, "Başkanım çok hoca değiştirdik. Çok sistem değiştirdik, bir türlü uyum sağlayamadık" diyor. 

Şansal Büyüka, beIN Sports'ta yayın yapan "Maraton" programında Galatasaray'da yaşanan krize dair önemli bilgiler paylaştı. İşte Büyüka'nın ağzından Kasımpaşa maçı sonrası soyunma odasında yaşananlar:

Selçuk soyunma odasında herkes içerideyken Tudor'a şunları söylüyor: "İyi futbolcu arıyorsan elini taşın altına sokacak futbolcu arıyorsan bu soyunma odasında bulamazsın. Bu soyunma odasında öyle bir futbolcu yok. Bu hepimizin suçu."

Başkan Dursun Özbek, Tudor'un talebi ve Cenk Ergün'ün telefonuyla soyunma odasına geliyor. Önce Tudor'la konuşuyor sonra sıra futbolculara geliyor.

Özbek futbolculara şunu diyor: "Formadan utanın. Benim gözüm yaşlandı, gördüğüm kadarıyla siz rahatsınız ve başka şeylerin peşindesiniz."

O arada De Jong araya giriyor. Biraz da böyle yayık oturuyor, bacak bacak üstüne falan... De Jong'un söyledikleri şunlar: "Her kulüpte inişler çıkışlar olur. Ama bu tip takımlarda 25 oyuncuyu değiştiremeyeceğinize göre hocayı değiştireceksiniz. Faturayı hoca öder diyor."

Daha sonra başkan Dursun Özbek bütün takımı otobüse yolladıktan sonra kaptan Selçuk'u geri çağırıyor. Başkan ile Selçuk arasında bir konuşma oluyor. Açıkçası bunun detaylarını henüz alamadık. 

Sonra sözü Sneijder alıyor. "Başkan biz 2-3 haftadır iyi oynuyorduk. Bir maç kötü oynadık diye mi bize bu ceza veriliyor? Bir maç yenildik diye izin günüde antrenman mı yapacağız? Ben buna karşıyım. Bunu hak etmedik.

Igor Tudor'un burada sigortaları atıyor. "Burada benim kellem söz konusu. Bir kulübün onuru başarısı söz konusu. Sen hala izin diyorsun."

Bu sözler üzerine başkan Özbek geriliyor. "Şu anda öyle bir durumdayım ki 25'inizi birden gönderirim, Igor Tudor burada kalacak" diyor. Başkan bunu çok sert ve kararlı söylüyor. 

Başkanın cevabı ise şöyle oluyor: "Çok hoca değiştirdik diyorsanız ama Hamza hoca kötü, Mustafa Denizli kötü Riekerink eh işte Tudor kötü. Peki bütün hocalar kötü de sizin hiç mi suçunuz yok? 

Senin için hazırladığımız haberler