Flaş sözler: "Belhanda işi burada koptu..."

24.10.2019 - 22:11 | Son Güncellenme: 24.10.2019 - 19:26

Flaş sözler: "Belhanda işi burada koptu..."

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Belhanda ve Galatasaray taraftarları arasındaki gerilimi ve gündemi değerlendirdi.

beIN Sports ekranlarında yayınlanan beIN Manşet programında gündemi değerlendiren Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın oyun sistemini tarif edilirdim fakat Beşiktaş'ta bunu tarif edemiyorum. Beşiktaş sezona başlerken 1. ve 2. bölgesinde pas yapıyordu, sonrasında pozisyonlar da buluyordu. Beşiktaş'ın pozisyonlarda gol atamaması daha büyük krizlere yol açtı. Beşiktaş son Ankaragücü maçında pozisyon bulmakta da zorlandı. Abdullah Avcı, Adem Ljajic, Burak Yılmaz ve Boyd'tan istediği verimi alamadı.

Beşiktaş şu anda beklentilerimizin çok çok altında.Acaba bu psikoljik problemler yani ekonomik sorun sona erdikten sonra gelişme kaydedilmezse çok daha kötü. Beşiktaş'taki sorunu şu anda tam olarak tarif edemiyorsun. Bugünden sonra biz ekonomik sorun hal oldu mu? Ona bakacağız. Acaba bir gelişme kaydedilecek mi, eğer kaydedilemeyecekse iş kötü! Beşiktaş'ta maalesef kaleci performansı yok. Okan Hoca esnek bir teknik direktör, bence geleceği parlak. Hem Ünal Hoca'yı hem başkanı kutlamak lazım.

Çok zor bir kadro aslında. En yüksek beklentimiz olan temsilcimiz Trabzonspor, bunu söylemekte bir sakınca yok. Trabzonspor'a bir pozisyon oyunu oynanıyor diye bakmamamak lazım. Trabzonspor için kimlerin oynadığı önemli, nerede oynadığı değil, zaten o oyun için de oturuyor. Trabzonspor çok esnek bir takım. Sörloth santrfor arkası oynar, Güven Yalçın'ın Ankaragücü maçında oynadığı gibi oynayamayacak. 

Belhanda işi burada koptu. Bunun artık tamiri kolay değil.

Senin için hazırladığımız haberler