Flaş sözler: "Her şeyi Fatih Terim'e yıkarsan, ibra edilmezsin"

15.11.2019 - 18:52 | Son Güncellenme: 15.11.2019 - 15:56

Flaş sözler: "Her şeyi Fatih Terim'e yıkarsan, ibra edilmezsin"

Galatasaray’ın Eski Yöneticilerinden Semih Haznedaroğlu, sarı-kırmızılıların gündemine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Tüzüğün değişmesi gerektiğinin altını çizen Haznedaroğlu, ”Galatasaray yönetimi önemli konularda sınıfta kaldı. Önemli konulara el atmaz, her şeyi futbol takımına ve Terim’e yıkarsan ibra edilmezsin” yorumunu yaptı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Semih Haznedaroğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

Semih Haznedaroğlu: "Galatasaray'ın tüzük değişikliğine ihtiyacı var"

Adnan Polat döneminde de benzer şeyler oldu. Aynı tüzüğü okuyarak farklı yorumlar yapılıyor. Hukukçular dahi ayrı ayrı görüşler belirtiyor. Demek ki bizim bu tüzük maddemiz değişmeli ve netleşmeli. Bugünkü yönetim için değil. İleride belli ki benzer olaylar olacak. Bu tüzüğü yapan arkadaşların hukuk bilgilerine saygı duyuyorum. Onların ya da başka hukukçuların bu tüzüğü ele alıp netleştirmesi gerekiyor. İbra olmazsa ne olacağı açık şekilde ortaya koymalı.

Semih Haznedaroğlu: "Herkesin şikayetçi olduğu madde değişmeli"

Bana göre tüzükte problem var. Tüzüğü değiştirmek gerek. Hepsini değiştirmek çok zor. Çünkü; değişmesi çok zor olan maddeler var. Hepsini değiştirirsen genel kuruldan geçmez. Ama herkesin şikayetçi olduğu bu madde değişmeli. Herkes bu maddeye baktığında aynı şeyleri görebilmeli.

Semih Haznedaroğlu: "Fatih Terim'in kredisi çok fazla"

Yönetim bu karmaşalar ve müzakereler sebebiyle yıpranıyor. Futbolu ayırıyorum. Çünkü futbol Fatih Terim’e ihale edilmiş durumda. Büyük futbolcular var. Terim’in de kredisi çok fazla. Taraftar ve üyelerde Fatih Terim’in bu işi götürebileceği ortada. Terim’e itimat her zaman var. Başarılı olmasını temenni ediyorum. Bu uzun yolda Galatasaray başarılı olacaktır.

Haznedaroğlu'ndan Galatasaray Adası serzenişi

Seçime davet edilmesi ve seçime gidilmemesi sebebiyle yönetim irtifa kaybediyor. Önümüzde ibralar, kongreler olacak. Bu hadiseler tekrarlanacak. Galatasaray’ın bazı önemli konuları var. Riva, Florya, Galatasaray Adası… Özellikle Galatasaray Adası konusu can sıkıcı. Birilerinin şahsi malı olsa bırakılır mı? Yönetim bu konuda kimseye izahat vermiyor. Hukukçulara bıraktılar. 5 sene oldu güzelim Ada harabeye döndü. Yönetimin bu işe el atması ve gerçekten önem vermesi gerekiyor.

Semih Haznedaroğlu: "Her şeyi Terim'e yıkarsan ibra edilmezsin"

Yönetim, idari bakımdan büyük konularda sınıfta kaldı. Galatasaray’ın Kemerburgaz’daki arazisiyle ilgili de bir uğraşı yok. Sen bunları yapmazsan ve kongreye gelirsen ibra edilmezsin. Yönetimin ibra edilmemesine elbette üzülürüm. Herkes Galatasaray için çalışır. Ancak; bu önemli konulara el atılmaz ve her şey futbol takımına ve Terim’e yıkılırsa, sonunda ibra edilmezsin.

Senin için hazırladığımız haberler