Flaş sözler: 'Umar, Fenerbahçe'ye transfer olsun'

30.03.2018 - 01:15 | Son Güncellenme: 30.03.2018 - 01:15

Flaş sözler: 'Umar, Fenerbahçe'ye transfer olsun'

Adana Demirspor maçı yorumu

Sözlerine pazartesi günü oynayacakları Adana Demirspor maçından bahsederek başlayan Pierre Webo, takım içerisindeki iletişimi de anlattı. Webo, "Adana Demirspor maçı bizim için zor olacak. 

'Bireysel düşünmememiz lazım'

Erkan Sözeri'yle iletişiminden de bahseden Webo, "Erkan Sözeri'yle iletişimimiz çok iyi.  Özgür Can ligin ikinci yarısından itibaren çok iyi oynuyor. Bireysel düşünmememiz lazım, takım olarak düşünmemiz lazım.

Gazişehir Gaziantep'in golcüsü Pierre Webo, eski takımı Fenerbahçe'yle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli takımın ligdeki durumundan da bahseden Webo, Aziz Yıldırım hakkında da konuştu.

'1. Lig'in Süper Lig'den 2-3 adım geride'

Süper Lig ve 1. Lig arasındaki farkları da anlatan 36 yaşındaki golcü, "Süper Lig ve 1. Lig arasında büyük bir fark var. 1. Lig'in Süper Lig'den 2-3 adım geride olduğunu söyleyebilirim.

'Fenerbahçe'nin başarısı için dua ediyorum'

Eski takımı Fenerbahçe hakkında bilgiler veren Pierre Webo, "Fenerbahçe takım olarak karışık bir dönemden geçiyor. İç sahada çok fazla puan kaybı yaşadılar.

'Aminu'nun Fenerbahçe'ye transfer olmasını çok isterim'

Webo, ismi Galatasaray'la anılan eski takım arkadaşı Aminu Umar'ın Fenerbahçe'ye transfer olması gerektiğini ifade etti:

'Ndiaye'nin potansiyeli tartışılmaz'

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City forması terleten eski takım arkadaşı Badou Ndiaye hakkında ise yıldız santrfor, "Badou Ndiaye'nin Premier Lig her zaman hayaliydi.

Fenerbahçe'de futbolcular düşünmeli

Fenerbahçe'deki mevcut kongre süreciyle ilgili de konuşan Pierre Webo, "Fenerbahçe'deki seçim sürecinin futbol takımını etkilediğini düşünmüyorum.

Soldado'nun zamana ihtiyacı var!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Roberto Soldado'nun zamana ihtiyacı olduğunu vurgulayan Webo, Soldado'nun uyum sürecini atlatıra başarılı olacağını söyledi. 

AJANSSPOR -

Webo, eski takım arkadaşı Aminu Umar ve Badou Ndiaye için de çarpıcı ifadeler kullandı.

Pierre Webo, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Deplasmandaki 2 maçımızı kazandık. Bu galibiyetlerin ardından iç sahamızda kazanmak daha da anlamlı olacaktır. 

Bu sezon hedefimiz net şampiyonluk. Takım içerisinde iletişimimiz çok iyi ve aile ortamımız var" dedi. 

1. Lig'de mücadele etmeniz gerekiyor. 1. Lig'deki futbolcu, stadyum kalitesi ve oyun tarzı çok farklı" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gönül verdiğim takım Fenerbahçe. 

Aminu Umar'ın çok zamandır ismi Galatasaray'la konuşuluyor. Aminu, Osmanlıspor'da misyonunu tamamladı. Aminu'nun artık transfer vakti geldi. 

Eğer bu belirsizlik Fenerbahçe'yi etkileseydi. Diğer branşlarda başarı elde edilemezdi. Basketbol takımı önemli başarı elde etti. Futbolcuların burada düşünmesi lazım" ifadesini kullandı.

Her zaman Fenerbahçe'nin başarısı için dua ediyorum" açıklamasında bulundu.

Badou Ndiaye'ye transfer olduğu zaman şunu söylemiştim; Ndiaye düşman takımıma transfer oldu ve nasıl iyi futbolcu olduğunu net gördük. 

Aminu'nun Fenerbahçe'ye transfer olmasını çok isterim. Galatasaray'ı da tercih ederse de başarılı olacaktır.

Badou bu sezon Stoke City'le ligde kalırsa gelecek sezon fark yaratacaktır. Ndiaye'nin potansiyeli tartışılmaz" şeklinde konuştu. 

Kim takımımıza katkı sağlayacaksa o futbolcu görev almalı. Ben şu anda şansız bir dönem yaşıyorum. 

Fenerbahçe'de yönetim harekete geçti!

Fenerbahçe Yönetimi, sezon sonunda kadroda operasyon olacağı iddialarını yalanladı. Yöneticiler, oyuncularla görüşerek, “Dedikodulara aldırmayın. Sezon sonuyla ilgili hiçbir çalışma yok. Saha içine odaklanın, camiayı sevindirecek sonuçlar alın” garantisi verdi.

Sakatlığım nedeniyle takımımın yanında olamadım" diye konuştu.

Sarı-Lacivertliler seçim havasına girdi. Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un çalışmalara hız vermesiyle birlikte futbol, ikinci planda kaldı. Ancak Yıldırım’ın seçilmesi halinde sezon sonunda kadroda büyük bir revizyona gidileceği iddiası, takım içerisinde huzursuzluk yarattı. Yönetim de bunun önüne geçmek için hemen kolları sıvadı.

Yöneticiler, futbolculara bu iddiaların yalan olduğunu söyledi. Başta kaptanlar olmak üzere yapılan görüşmede, “Dedikodulara aldırmayın, kulak asmayın. Sezon devam ederken böyle bir kararı hiçbir yönetim almaz. Size güvenimiz devam ediyor. Sadece saha içine odaklanın ve işinizi yapın. Şampiyonluk şansımız hâlâ var. Pes etmeden sonuna kadar savaşacağınıza ve camiayı mutlu edeceğinize inanıyoruz” mesajı verildi.

Takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal da özellikle yabancı takım arkadaşlarıyla görüşerek, bu tarz söylentilere kafalarını takmamalarını tembihledi. (Fanatik)

Aziz Yıldırım'ın mega projesi belli oldu!

Aziz Yıldırım’ın “Son model mega bir projesi” olduğu ortaya çıktı. Ali Koç’un adaylığını açıklamasının ardından Türkiye’nin dört bir yanında temaslarda bulunan Yıldırım ve kurmaylarının 2-3 aydır yurt dışından ünlü bir futbol adamıyla görüştüğü bildirildi. Yıldırım’ın çevresi tarafından “çılgın proje” olarak nitelendirilen projenin futbol takımıyla ilgili olduğu ve önümüzdeki günlerde açıklanacağı kaydedildi.

Yıldırım’ın mega projesinin, Alman Milli Takımı’nın hocası Joachim Löw olduğu öğrenilirken, bu konuda isim verilmemesi ve açıklama yapılmamasının nedeninin, “Löw’ün 2018 Dünya Kupası sonuna kadar ülke federasyonuyla sözleşmesinin bulunması” olduğu öğrenildi.

Löw 1998-99 sezonunda bir dönem Fenerbahçe’yi çalıştırmış ve sezonu üçüncü bitirince yollar ayrılmıştı. (Star)

Fenerbahçe’nin gündeminde olan Fedor Smolov’a bir talip daha çıktı. West Ham, Rus futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Ancak İngiliz ekibi şu anda teklif yapamıyor. Bunun nedeni, Premier Lig’de kalma savaşı vermesi. West Ham lige veda ederse, Smolov defteri da kapanacak. 

Lig’de tutunmayı başarmaları halinde ise Rus golcünün transferi konusunda Fenerbahçe’nin en ciddi rakibi olacak. (Fanatik)

Fanatik

FLAŞ! İşte Fenerbahçe Doğuş'un muhtemel rakipleri

Turkish Airlines EuroLeague'in son şampiyonu konumundaki Fenerbahçe Doğuş, 2017-18 normal sezonunda da başarılı performansıyla dikkat çekiyor. 

Temsilcimiz, ligin bitimine bir hafta kala ikinci sırayı almayı garantiledi. 
Fenerbahçe Doğuş, Olympiacos'a karşı olan ikili averaj dezavantajına rağmen Yunan ekibinin 29. maç döneminde Unicaja Malaga'ya mağlup olması ile ikinci sıradaki yerini garantiledi. Son haftaya girilirken Fenerbahçe'nin 21, Olympiacos'un ise 19 galibiyeti bulunuyor. 
Temsilcimizin yedinci sıradaki takımla eşleşmesi kesinleşse de yedinci sırayı kimin alacağı konusunda belirsizlik sürüyor. 

İşte temsilcimizin eşleşmesi muhtemel rakipleri...

Zalgiris Kaunas

Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas son haftaya 17 galibiyetle 6. sırada giriyor. 

Baskonia

İspanyol ekibi Baskonia, son hafta öncesinde 16 galibiyet ve Khimki'ye olan ikili averaj üstünlüğüyle 7. sırada yer alıyor. 

Khimki Moskova

Rus ekibi Khimki Moskova, son haftaya 16 galibiyetle 8. sırada giriyor. 

En yüksek ihtimal

Temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş'un son haftadaki muhtemel sonuçlara göre eşleşmesi beklenen rakipleri: Zalgiris ve Khimki.

Baskonia'nın galibiyet ihtimali yüksek

Fenerbahçe Doğuş'un muhtemel rakiplerinden Baskonia, son hafta bir başka temsilcimiz Anadolu Efes ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Ligde 6 galibiyet ile son sırada yer alan Anadolu Efes'i mağlup etmesi durumunda Baskonia, 17 galibiyete ulaşacak. 

Zalgiris, zorlu deplasmanda

Zalgiris Kaunas, son hafta Olympiacos deplasmanında sahaya çıkacak. Zorlu deplasmanda galibiyet alamaması durumunda Zalgiris, 17 galibiyetle sezonu bitirecek. 

İspanya'da kritik maç

Rus temsilcisi Khimki Moskova, son hafta Barcelona Lassa deplasmanına çıkacak. Khimki burada kazanırsa 17 galibiyete ulaşacak.
Son hafta Baskonia kazanır, Zalgiris kaybeder ve Khimki de kazanırsa üç takım 17'şer galibiyete ulaşıp üçlü yeni bir grup oluşturuyorlar. Aralarındaki maçların dikkate alındığı bu durumda Baskonia altıncı, Khimki yedinci, bu iki takıma karşı dört maçını da kaybeden Zalgiris sekizinci oluyor ve temsilcimiz Khimki ile eşleşiyor. 
Son hafta Baskonia kazanır, Zalgiris ile birlikte Khimki de kaybederse Baskonia ve Zalgiris 17'şer, Khimki Moskova ise 16 galibiyetle sezonu tamamlıyor. Baskonia, Zalgiris'e karşı iki maçını da kazandığı için altıncı sırayı alırken Zalgiris yedinci sırayı alarak temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş'un rakibi oluyor. 

Diğer ihtimallerde Fenerbahçe'nin rakipleri:

Zalgiris kazanırsa...

Zalgiris'in son hafta Olympiacos'u mağlup ederse 18 galibiyete ulaşıp alt ikiliden kendini ayırmış oluyor. Bu durumda ise Baskonia veya Khimki Fenerbahçe'nin rakipleri olacaklar.
Zalgiris'in kazanması durumunda son hafta Baskonia, Anadolu Efes'i mağlup eder Khimki de Barcelona'yı yenerse iki takım 17'şer galibiyete ulaşıyor ve ikili averaj üstünlüğü olan Baskonia, Fenerbahçe'nin rakibi oluyor. 
Zalgiris kazanır ve Khimki ile Baskonia maçlarını kaybederlerse yine ikili averajda üstün olan taraf Baskonia, Fenerbahçe Doğuş'un rakibi olacak. 
Zalgiris kazandığında Khimki, Barcelona'yı mağlup eder ve Baskonia, temsilcilerimizden Anadolu Efes'e mağlup olursa Baskonia 16 galibiyette kalacak ve  Khimki 17 galibiyetle yedinci sırayı alıp Fenerbahçe'nin rakibi olacak. 
Zalgiris'in kazanma durumunda Khimki, Barcelona'ya kaybeder ve Baskonia da yüksek ihtimalde Anadolu Efes'i yenerse bu durumda Baskonia 17, Khimki 16 galibiyette olacak ve Fenerbahçe Doğuş, Baskonia ile eşleşecek. 

Zalgiris ve Baskonia kaybeder, Khimki kazanırsa...

Bu durumda Zalgiris ve Khimki 17'şer galibiyete ulaşıp Baskonia 16 galibiyette kalıyor. Baskonia'nın sekizinci sırada kaldığı bu ihtimalde Khimki, Zalgiris'e karşı oynadığı iki maçı da kazandığı için altıncı sıraya çıkarken Zalgiris yedinci sıraya düşüp temsilcimizin rakibi oluyor. 

Zalgiris ve Khimki kaybeder, Baskonia kazanırsa...

Bu ihtimalde Khimki, 16 galibiyette kalarak sezonu sekizinci sırada bitirir. Baskonia ve Zalgiris ise 17'şer galibiyetle ikili averaja girerler ve bu eşleşmede üstün olan Baskonia altıncı, Zalgiris yedinci sırayı alarak Litvanya ekibi temsilcimizin rakibi olur. 

Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerine karşı aldığı sonuçlar:

Baskonia'ya bu sezon kaybetmedi!

Fenerbahçe Doğuş, 2017-18 normal sezonunda Baskonia ile oynadığı iki karşılaşmayı da kazanmayı başardı. 
Baskonia: 69 - Fenerbahçe Doğuş: 83
Fenerbahçe Doğuş: 79 - Baskonia: 74

Khimki'ye geçit yok!

Temsilcimiz, Khimki Moskova ile bu sezon oynadığı iki maçta da galip gelmeyi başardı. 
Fenerbahçe Doğuş: 71 - Khimki Moskova: 67
Khimki Moskova: 64 - Fenerbahçe Doğuş: 73

İstanbul'da Zalgiris sürprizi...

Temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş; bu sezon iç sahada Zalgiris'e kaybederken rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başardı. 
Fenerbahçe Doğuş: 89 - Zalgiris Kaunas: 90
Zalgiris Kaunas: 78 - Fenerbahçe Doğuş: 85

Toplam derece: 5-1

Fenerbahçe Doğuş, muhtemel rakipleri Zalgiris, Khimki ve Baskonia'ya karşı toplamda bu sezon oynadığı 6 maçın 5'ini kazanmayı başardı. Temsilcimiz deplasmanda rakiplerine kaybetmezken sadece iç sahada 1 sayı farkla Zalgiris'e mağlup oldu. 
Senin için hazırladığımız haberler