Ümraniyespor'da Serkan Kırıntılı ve Yonathan Del Valle Kadro Dışı Kaldı

Akın Ungan
15.01.2023 - 19:32 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 01:23

Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor, iki futbolcusunun kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Açıklamaya göre Serkan Kırıntılı ve Yonathan Del Valle kadro dışı kaldı.

Ümraniyespor'da Serkan Kırıntılı ve Yonathan Del Valle Kadro Dışı Kaldı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden HangiKredi Ümraniyespor, flaş bir karar aldı. İstanbul temsilcisi, iki futbolcusunu kadro dışı bıraktı. Ümraniyespor, aldığı bu kararı kamuoyuna duyurdu.

Serkan Kırıntılı ve Yonathan Del Valle kadro dışı bırakıldı

Ümraniyespor, tecrübeli kaleci Serkan Kırıntılı ve Venezuelalı sol kanat Yonathan Del Valle'yi kadro dışı bıraktı. Kulüp, kadro dışı kararını resmen duyurdu.

Kulüp açıklama yaptı

Ümraniyespor'un konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Futbolcular Serkan Kırıntılı ve Yonathan Del Valle yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizin ortak kararı sonucu kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyrulur" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ayrılığı açıkladı... Kap geldi
Habere Git

Serkan Kırıntılı'nın bu sezonki performansı

Sezon başında Alanyaspor'dan transfer edilen Serkan Kırıntılı bu sezon Ümraniyespor forması ile 11 karşılaşmada görev aldı. 15 gol gören 37 yaşındaki file bekçisi, 1 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Yonathan Del Valle'nin bu sezonki performansı

Yonathan Del Valle, bu sezon 18 karşılaşmada forma giydi. 32 yaşındaki sol kanat, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Gol makinesi Antep'te çalışmaya başladı
Habere Git

Ümraniyespor son sırada

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir dönemden geçen Ümraniyespor, çıktığı 18 maçın yalnızca 3'ünü kazanabildi. 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan takım, topladığı 14 puan ile ligin son sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler