FLAŞ! Trabzonspor yöneticisinden çarpıcı açıklamalar

05.06.2017 - 16:40 | Son Güncellenme: 05.06.2017 - 16:40

FLAŞ! Trabzonspor yöneticisinden çarpıcı açıklamalar

AJANSSPOR - Trabzonspor Kulübü yöneticilerinden Gökhan Saral, Radyospor’da  yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı. Saral, bordo-mavili kulübün gündemiyle ilgili olarak çarpıcı sözler söyledi.

Saral’ın Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

"Onun Trabzonspor camiasına söz etme haddi olamaz"

Esasında konuşulmaması gereken bir konu. Ben birçok konuda fikir beyan ettim, duruş gösterdim. Ligden düşen takımların derdinde olmayıp da giderayak nasıl reklamımı yaparım diyen yöneticilerle karşı karşıyayız. Bizim komşumuzdur. Ama son derece üzgünüm. Rizespor’da Remzi Kazmaz diye bir beyendi var. Kendisini kınadığımı, hukukçu kimliğine yakışmayan bir üslup ve paronaya hali görüyorum. Farkında olmadan kendini rezil ediyor. Bu hiç hoş değil. Onun Trabzonspor camiasına söz etme haddi olamaz. Remzi Kazmaz’ın ne dediğini artık takip etmiyorum. Medyanın aktif kullanıldığı yıllardayız. Kulüplerimizin değerleri de bize neden susuyorsunuz diye baskı yapıyor. Beyefendi bir avukat. Ama suç içerikli, iftira içerikli şeyler söylüyor. Tabi ki bunun başkanımızın koordinasyonluğunda kulübümüz bir açıklama yaptı. Hikmet Karaman’a teknik direktör diyemeyeceğim. Protokolde maçları izlemeye geldiğinde kendisinden 30 koltuk ötede oturan bir insanım. Hikmet Karaman şikeye adı bulaşmış, tapeleri düşmüş bir insandır. Şimdi Rizespor’un düşmesinden en rahatsız olan kulüp Trabzonspor’dur. Başkan ve yönetim kurulu olarak Karadeniz takımlarının hepsinin güçlü olmasından yanayız. Rizespor’a da iyi oyuncular vermişizdir. Rizespor’a Sadri Şener döneminde 2 oyuncu vermiştik. Faruk Bey de ricacı olmuştu bu oyuncuların verilmesi konusunda.

"Bazı teknik adamların nefret tohumları..."

Küme düşmüş bir takımın başkanı olduğu için ilk etapta cevap vermedik. Üzgünler, konuşuyorlar dedik. Ama olayın üstünden zaman geçmesine rağmen aynen devam ediyorlar. Ligin sonuna kadar biz mi sizi son sıralarda tuttuk? Hikmet Karaman’ın başarısızlığını da Hikmet Karaman’ı da konuşmak istemem. Siz bu camianın hocasısınız. Defalarca Rizespor düştü, çıktı. Düştüğü yerden de kalkacaktır. “Bu şehir bunu unutmaz” diyor. Siz bu şehrin nesisiniz? Yarın bavulunuzu toplayıp gideceksiniz. Ben istifa edip gidiyorum demek yerine, Trabzonspor’a laf etme özgüvenini nereden buluyorsunuz? Derdiniz reklam ise gerekli reklamı yaptınız. Karadeniz’in iki büyük şehri, birbirinden kız alıp, kız vermişler. Bazı teknik adamların nefret tohumları dikmesine müsaade etmeyiz. Kamuoyundaki konuya son noktayı koymak istiyorum. Yönetici olduğumdan beri en isabetli açıklamayı yaptığımızı düşünüyorum. Başkanımız çok güzel bir açıklama kaleme almış.

"Rizespor acaba kaç tane İstanbul takımı yendi?"

Rizespor acaba kaç tane İstanbul takımı yendi? O takıma törenler yapıldı Rize’de. Bu Remzi Kazmaz’lar neredeydi? Öyle paylaşımlar yapılıyor ki… Üniversitede profesörlük yapmış insanlara reklam yapmak yakışıyor mu? Şuradan Rize’den gelip Trabzon’a gelmeyen Belediye Başkanı hangi cüretle Trabzonspor’u ağzına alıyor? Bir de Trabzonspor’un yapısının CHP’li olduğunu biliyoruz diyor. Sizin işiniz ne, konuştuğunuz ne? Trabzonspor, bir partinin tekelinde bir kulüp değildir. Herkesin siyasi görüşü kendisinedir. Bir Trabzonspor kimliği duruşu vardır. Tertemiz bir geçmişi ve geleceği vardır. O Belediye Başkanı kendi işiyle uğraşsın. Biz Trabzonspor’un sorumlu yöneticisi olduğumuz için kaç gündür yutkunuyoruz. Reklam derdindeler. Bir kere de bizi yanılt diyor. Trabzonspor’un delege yapısıyla senin ne işin var? Bizim için önemli olan Trabzonspor’un duruşudur. Hiç kimse buna söz edemez. Reşat Kasap’ın kullandığı kelimeleri ilkokuldaki çocuklar kullanmaz. Belki yazmış sonra silmiştir dedim. Fakat 1 saat sonra baktığımda duruyordu. Bu hadsizliğin sonudur.

"Bu menajer bozuntusunu aradım ve..."

Ben Trabzonspor sevdalısı bir yöneticiyim ve bordo-mavili takımın taraftarıyım. Allah ömür verdiği sürece Trabzonspor’a hizmet edeceğim. Çok kaliteli bir başkanımız var. Başkanımız bu icra olayını öğrendi ve üzüntüsünü unutamıyoruz. Gençağa Meriç de oradaydı. Bu Trabzonspor’a yapılan en büyük hakaret teşebbüsüdür. Haciz olayından bahsediyorum. Yönetici arkadaşlarımızın duruşu netti. Bu menajer bozuntusunu aradım ve ben haddini bildirdim. Ne dediğimi o çok iyi biliyor. Bir kurumun gururuyla oynayamazsınız. Başkan, yönetici ve oyuncuların bir gururu vardır. Bunu haciz yapamayacağınızı bilerek güya haciz yapıyorsunuz ve ertesi sabah da bu kağıdı servis ediyorsunuz. Siz Trabzonspor’dan ekmek yemiş menajerlersiniz. Trabzonspor’u kim soydurduysa, bu menajerlere yüklü sözleşmeleri kim yaptırdıysa yazıklar olsun. Bu menajerlik sisteminden de bahsediyorum. Geldiğimiz günden bu güne başkanımızın hakkını kimse ödeyemez. Trabzonspor’un 1 kuruşu için adam yaşlandı. Kulübü nereden nereye getirdik. Başkanımızın sonuna kadar, kale gibi arkasındayız. Sözlerimi de o menajere 10 numara söyledim. Haddi bildirilmiştir. Bundan sonra Trabzonspor’a kimsenin haciz yapmaya, haddi olmasın. Buradan bildiriyoruz.

"Rizespor’a da bugünlerde en çok destek olacak..."

Sayın Başkanımız Muharrem Usta, Ahmet Çubukçu ve Ersun Yanal ile bir çalışma yapılıyor. Transfer hamle ve politikasını paylaşmak isterim ama buna hakkım yok. Haddim de yok. Ama Trabzonspor adına güzel şeyler olacak. Özellikle yönetime geldiğimiz günden bu yana neler yaptığımız, bundan sonra neler yapacağımızın teminatıdır. Bunu spor kamuoyuna bildirmek istiyorum. Rizespor bizim vazgeçilmez değerimizdir. Bunu net şekilde söyleyelim. Ben Bursaspor yöneticilerinden biri var. Arkadaşımız var. Orada bulunup elini sıktığımda bu durum yanlış anlaşılır diye maça gitmedim. Bunu kimse biliyor mu? Biz böyle bir hassasiyet gösteriyoruz. Trabzonspor ve Rizespor camiası kardeştir. Rizespor’a da bugünlerde en çok destek olacak da Trabzonspor’dur.

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler