Flaş transfer iddiası! Fenerbahçe...

22.04.2019 - 19:59 | Son Güncellenme: 22.04.2019 - 22:59

Flaş transfer iddiası! Fenerbahçe...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un parlayan yıldızı Vedat Muriqi performansıyla göz dolduruyor. Kosovalı golcü futbolcu hakkında ise her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor. Devre arasında Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Muriqi'in Fenerbahçe ile de adı anılıyor. Peki, Vedat Muriqi hangi takıma transfer olacak? İşte transfer dedikoduları...

Giresunspor'a kiralık olarak gelmişti

2014 yılında Arnavutluk takımı Teuta Durres’ten Giresunspor’a kiralık olarak gelen ve ilk sezonunda 6, ikinci sezonunda ise 37 maçta 17 gol atan Vedat Muriç sergilediği başarılı performansla bir hayli dikkat çekmişti.

Tecrübeli golcü Vedat Muriqi 2016’da 500 bin Euro karşılığında Gençlerbirliğ’nin yolunu tutmuştu.

Diagne'den önce Galatasaray'ın gündemindeydi

Başkent ekibinde hız kesmeden Ç.Rizespor’a transfer olan ve özellikle bu sezon adından sıkça bahsettiren Vedat Muriç, Ocak ayında Galatasaray’ın gündemine geldi.

24 yaşındaki forvetin dün Başakşehir deplasmanında oynadığı futbol, deneyimli forvet için ‘Sezon sonunda Fenerbahçe’ye imza atabilir’ iddialarını gün yüzüne çıkardı.

Güçlü fiziği ve son vuruşlardaki becerisinin yanı sıra top saklama özelliğiyle de alkış toplayan Muriç, Avrupa kulüplerinin de ilgisini çekerken, Kosovalı forvetin menajeri Rahman Kiçe’nin açıklamaları Vedat Muriç söylentilerini doğruladı.

Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Vedat Muriqi için teklif aldıklarını kabul eden Rahman Kıçe, Fenerbahçe iddiaları için ‘Henüz kesinleşmedi’ bilgisini verirken şunları söyledi:

"Avrupa’da bazı kulüpler Vedat’la ilgileniyor, iki Alman bir İtalyan kulübüyle görüşmelerimiz oldu. Her şey sezon sonunda netlik kazanır, Fenerbahçe iddiaları içinse kesinleşen bir şey yok, Türkiye’den sadece onlarla görüştük." (Akşam)

Vedat Muriqi Radyospor'a konuştu

Başakşehir maçında gösterdiği performansla takdir toplayan Vedat Muriqi, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Muriqi'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Pozisyon bence penaltıydı"

Güzel bir gol oldu. Kontrolü iyi yaptıktan sonra son vuruşu yapmak zor olmuyor. Top ayağıma geldiğinde öyle bir his oluştu.

Ondan sonra yapmak kaldı geriye. Penaltı pozisyonuna çok itiraz ettik. Akşam tekrar izledim pozisyonu. 

Açıkcası pozisyon tartışılabilir ama bence penaltı. Sonuçta hakemler de zor günler geçiriyor.

"Maçın hakkı beraberlikti"

Ben saha içinde oynanan oyundan çok keyif aldım. Bence maç iki tarafa da gitti geldi. Bizim ilk pozisyonumuz gol atsa farklı olabilirdi.

Maç gitti geldi. Biz de, onlar da kazanabilirdi. Maçın hakkı beraberlikti.

Galatasaray maçı hakkında...

Sahaya galibiyet için çıkıyoruz. Hedefsiz bir takım değiliz. Hedefimiz ligi 5. bitirmek. Rakip kim olursa olsun elimizden geleni yapacağız.

Senin için hazırladığımız haberler