Flaş transfer iddiası! Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaray'a önerildi

31.05.2024 - 15:42 | Son Güncellenme: 31.05.2024 - 15:52

Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Sarı-Lacivertlilerin yıldızı, Cim Bom'a önerildi. Detaylar.

Flaş transfer iddiası! Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaray'a önerildi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan yıldız futbolcunun, Galatasaray'a önerildiği iddia edildi. İşte detaylar...

Batshuayi iddiası

Sportcell'in haberine göre; Fenerbahçe'nin sözleşmesi sona erecek olan Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, Galatasaray'a önerildi.

Seçim detayı

Haber detayında Belçikalı golcünün, Sarı-Lacivertlilerdeki başkanlık seçimini yakından takip ettiği ifade edildi. Fenerbahçe'de ortaya çıkacak sonuca göre Batshuayi transferde kararını verecek.

Club Brugge da peşinde

Avrupa basınından Voetbalpremieur'un haberine göre; Belçika Pro Lig temsilcisi Club Brugge'un da Michy Batshuayi'yi transfer etmek istediği ifade edilmişti.

Michy Batshuayi'nin performansı

Michy Batshuayi,  geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 43 maçta forma giydi. Yıldız futbolcu bu maçlarda 24 gol ve 3 asistlik performans gösterdi. Batshuayi, sezonu 25 golle tamamlayan Edin Dzeko'nun ardından Sarı-Lacivertlilerin en golcü 2. ismi olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler