Flaş transfer iddiası! Sofiane Feghouli...

20.05.2019 - 08:18 | Son Güncellenme: 20.05.2019 - 11:18

Flaş transfer iddiası! Sofiane Feghouli...

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı takımdaki performansıyla dikkat çeken Sofiane Feghouli’ye transferde taliplilerin olduğu gündeme geldi. Feghouli, Galatasaray’dan ayrılıyor mu? İşte yaşanan gelişmeler…

Feghouli'ye transfer teklifleri var

Galatasaray Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli’yi satmama kararı aldı ama bu oyuncunun taliplileri bitmiyor.

Sevilla, Feghouli'yi transfer etmek istiyor

Suudi Arabistan ve Çin kulüplerinin ilgilendiği 29 yaşındaki kanat oyuncusu için İspanya’nın köklü kulüplerinden Sevilla’nın 10 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

Sevilla, Galatasaray'ın kapısını Feghouli için çalacak

AS Gazetesi, Sevilla’nın mayıs ayı sonunda CimBom’un kapısını çalacağını iddia etti.

Fatih Terim ayrılmasını istememişti

Teknik direktör Fatih Terim, Sofiane Feghouli’nin özellikle ligin ikinci yarısındaki performansı nedeniyle satılmaması kararını almıştı.

Caparros, Feghouli'yi çok istiyor

Ancak AS, West Ham’dan 4 milyon 250 bin euroya alınan oyuncuyu teknik direktör Joaquin Caparros’un çok istediğini, 10 milyon euroluk bedelin Galatasaraylı yöneticilere cazip geleceğini yazdı.

Takımı Feghouli üzerine kuracak

Caparros’un gelecek sezon takımı Feghouli’nin üzerine kuracağına da haberinde yer verdi.

Feghouli Galatasaray'da bu sezon kaç gol attı?

Sofiane Feghouli bu sezon Galatasaray’da 31 maçta 2017 dakika süre aldı ve 8 gol 6 asistlik performans ortaya koydu.

Cenk Ergün: "En zorlandığım transfer Feghouli"

Feghouli’yi Galatasaray’a transfer eden isim olan Cenk Ergün, futbolcunun transferi hakkında çarpıcı sözler söylemiş ve en zorlandığı transferin Feghouli olduğunu açıklamıştı. (Star)

Feghouli: "Allah'a teşekkür ederim"

Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli, şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Sofiane Feghouli, takımının Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek şampiyon olduğu müsabakanın ardından Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

"Şampiyon oldunuz, nasıl hissediyorsun?" sorusuna Feghouli, "Elhamdülillah. Çok mutluyum. Uzun sezon, zor sezon. Çok mutluyum" yanıtını verdi.

Maçta takımının ilk golünü atmasıyla ilgili olarak Feghouli, şu ifadeleri kullandı:

 

"Çok şanslı bir adamım. Tüm Galatasaray taraftarına teşekkür ederim. Arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ederim. Allah'a teşekkür ederim."

Büyük maçların adamı

Sezonun en kritik virajında sorumluluğu üzerine aldı, hepsi birbirinden güzel öyle kritik goller attı ki, neden bu takımın en çok kazanan oyuncusu olduğunu, neden yıldız olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Sofiane Feghouli... West Ham’dan 4.5 milyon Euro’ya transfer edildiğinde büyük ses getirmedi. 3 milyon 850 bin Euro yıllık garanti ücretli mukaveleye imza attığında, “Bu para verilir mi” diye eleştirileri beraberinde getirdi. İlk sezonunda da faydalı oldu, şampiyonluk yaşadı. Ancak bu sezon onun adına bambaşka bir hikaye vardı.

Sezona kavgayla başladı

Daha yaz aylarından itibaren hocası Fatih Terim’le atışmaya başladı. Süper Kupa Finali’nde takım Akhisar’a mağlup olurken, el kol hareketleri yapması nedeniyle kızağa çekildi. Uzun süre 11’e girmekte zorlandı. Af çıktıktan sonra da bekleneni veremedi. Ligdeki ilk golünü atmak için 17. haftadaki Sivasspor maçını bekledi.

Devrede kendisine geldi

Ne olduysa ikinci devrede oldu. Öyle iyi bir kamp dönemi geçirdi ki, bambaşka bir performans sergiledi. 1-1’lik Alanya deplasmanında 1 puanı kurtardı, 4-1 kazanılan Kasımpaşa maçındaki hat-trickle yıldızını parlattı. Bursa deplasmanında attığı gol takıma 3 puanı getirdi. Yetmedi, aynısını Rize deplasmanında da yaptı. Ve yine yetmedi, bu kez de şampiyonluk maçında sahneye çıktı.

 

Hep jeneriklik goller

Attığı her gol birbirinden güzel, hepsi jeneriklik vuruşlardı. Feghouli, neden bu takımın yıldızı olduğunu, neden uzun yıllar La Liga ve Premier Lig’de sahne aldığını kanıtladı. Bu sezon 29 lig maçında 9 gol 6 asistle oynayan Feghouli, kupa ve Avrupa’daki karşılaşmalar da dahil edildiğinde, tam 40 resmi maçta mücadele etti ve 13 gol 7 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler