Lionel Messi'nin Barcelona'ya Transfer Olacağı İddia Edildi!

Akın Ungan
21.12.2022 - 17:08 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 17:31

Manchester United'tan ayrılan Cristiano Ronaldo, Real Madrid tesislerinde görüntülendi. Lionel Messi'nin de Barcelona'ya transfer olacağı iddia edildi.

Lionel Messi'nin Barcelona'ya Transfer Olacağı İddia Edildi!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin Milli Takımı ile şampiyonluğa uzanan Lionel Messi için flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını süperstarın Barcelona'ya geri dönmek istediğini yazdı.

Messi, Xavi ile görüştü

La Vanguardia'nın haberine göre Paris Saint Germain ile sözleşmesi 2023 yılının Haziran ayında bitecek olan Lionel Messi, sayısız başarılar elde ettiği Barcelona'ya geri dönmek istiyor. Yıldız futbolcu, Barcelona Teknik Direktörü Xavi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Messi, Xavi'ye geri dönmek istediğini iletti.

PSG ile görüşmelere bağlı

Lionel Messi'nin Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek. Arjantinli yıldızın tekrar Barcelona forması giymesi, Paris Saint Germain ile yapacağı görüşmelere bağlı. PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, daha önce yaptığı konuşmada Messi ile görüşmelere başlayacaklarını açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Messi Dünya Kupası’nı aldı, Katar yeni petrolü buldu
Habere Git

"Dünya Kupası'ndan sonra bir araya geleceğiz"

Nasser Al-Khelaifi, Sky Sports'a açıklamada bulunmuştu. Al-Khelaifi, "O çok mutlu, bunu milli takımda görebilirsiniz. Eğer bir oyuncu mutlu değilse performansının milli takım için iyi olmadığını göreceksiniz. Bu sezon bizim için harika bir performans sergiledi, milli takım için çok gol ve asist yaptı. Dünya Kupası'ndan sonra bir araya geleceğiz. İki taraf mutlu. Dünya Kupası'ndan sonra konuşacağız." dedi.

PSG'de 19 maçta 12 gol, 14 asist

2021 yazında PSG'ye imza atan Lionel Messi, bu sezon 19 müsabakada görev aldı. Yıldız oyuncu 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 14 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Ronaldo ile tekrar karşı karşıya

Lionel Messi'nin Barcelona iddiaları, futbolseverleri heyecanlandırdı. Bu iddialar, Arjantinli'nin kariyeri boyunca rekabet içinde olduğu Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e geri döneceği iddiaları ile birleşince akıllara eski El Classicolar geldi.

İlgini Çekebilir
Ronaldo pes etmiyor! 2026'yı bekliyor
Habere Git

Ronaldo Manchester United'ı eleştirdi

Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası öncesi Piers Morgan'a verdiği röportajda kulübü Manchester United'ı sert şekilde eleştirmişti. Kulüp tesislerinde hiçbir teknolojik gelişmenin olmadığını ifade eden Portekizli yıldız, teknik direktörlerden Ralf Rangnick ve daha sonra göreve gelen Erik ten Hag hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Sözleşmesi feshedildi

Cristiano Ronaldo'nun röportajı tüm dünyada yankı uyandırdı. Bu durum karşısında harekete geçen Manchester United yönetimi, süperstar ile karşılıklı anlaşarak sözleşmenin feshedildiğini açıkladı. Cristiano Ronaldo ise kulüpsüz olarak Portekiz Milli Takımı ile Katar'a gitti.

Real Madrid tesislerinde görüntülendi

Cristiano Ronaldo'nun hangi kulüpte kariyerine devam edeceği merak edilirken, Portekiz'in Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından tatilini kısa tutan yıldız oyuncu antrenmanlara başladı. Ronaldo, eski kulübü Real Madrid'in tesislerinde görüntülendi. Bu anlar, Ronaldo'nun tekrar La Liga devinin formasını giyebileceği iddialarını güçlendirdi.

Senin için hazırladığımız haberler