Flaş | Türkiye - Portekiz maçına UEFA'dan soruşturma!

Akın Ungan
23.06.2024 - 11:46 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 16:53

Son dakika futbol haberleri | EURO 2024'te Türkiye'nin Portekiz karşısında 3-0 kaybettiği grup maçına UEFA'dan soruşturma açılıyor. İşte tüm detaylar.

Flaş | Türkiye - Portekiz maçına UEFA'dan soruşturma!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, grubun 2'inci maçında Portekiz ile karşı karşıya geldi. Vincenzo Montella ve öğrencileri, zorlu maçı 3-0 kaybetti.

Ay-Yıldızlılar'da teknik direktör Vincenzo Montella'nın oyun planı ve tercih ettiği ilk 11 tartışma konusu olurken, takımımızın Portekiz karşısında defansif ve ofansif olarak pek varlık gösterememesi eleştirildi. Gürcistan maçında aldığı galibiyetle grupta 3 puanı olan Türkiye, tur için Çekya karşısında kritik bir maça çıkacak.

UEFA'dan soruşturma kararı

Daily-Mail'in haberine göre UEFA, Türkiye'nin Portekiz karşısında yenildiği maç hakkında soruşturma açma kararı aldı. Soruşturma gerekçesi olarak sahaya giren taraftarlar gösterildi.

İlgini Çekebilir
Avrupa konuşuyor. ''En aptalca kendi kalesine atılan gol''
Habere Git

Taraftarlar sahaya girdi, oyun sık sık durdu

A Millilerin Portekiz karşısında geride olduğu sırada sahaya atlayan Portekizli, minik bir taraftar ateşi yakmıştı. Taraftarın sahaya girmesiyle oyun dururken, Cristiano Ronaldo'nun yanına gelen minik, yıldız futbolcuyla fotoğraf çekilmeyi başardı.

Bu görüntü diğer taraftarlara da cesaret verdi ve birçok kişi farklı zamanlarda sahaya girerek oyunun sık sık durmasına neden oldu.

Önlemler artacak

Yaşananlarla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklayan UEFA, statlardaki güvenlik önlemlerinin arttırılacağını belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler