Flaş Valencia açıklaması! Beşiktaş...

04.01.2020 - 10:29 | Son Güncellenme: 04.01.2020 - 10:29

Flaş Valencia açıklaması! Beşiktaş...

Ara transfer sezonunda takıma bir golcü takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş’ta gündeme Enner Valencia ismi geldi. Tigres kulübün başkanı ise adı Beşiktaş’la anılan yıldız golcüsü için flaş bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Teknik direktör Abdullah Avcı, devre arasında bir kanat ve bir de forvet takviyesi istediğini açıklamıştı. Bu yönde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi de Enner Valencia ismine yoğunlaştı. Ekvadorlu oyuncu hem ileri uçta hem de kanatlarda forma giyebiliyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre siyah beyazlı ekip, 30 yaşındaki oyuncunun sezon sonuna kadar bedelsiz kiralanması için külünü Tigres’le anlaştı.

Enner Valencia’ya yarım sezon için 1.1 milyon euro ödeneceği kaydedildi.

Ancak Valencia’nin kulübü Tigres’ten bu transfer iddiasıyla ilgili net bir açıklama geldi.

Meksika basınına konuşan kulüp başkanı Miguel Angel Garza, ne Beşiktaş’tan ne de oyuncunun menajerinden kendilerine bir şey gelmediğini söylerken, “Bu tarz söylentiler 31 Ocak’a kadar devam edecek. Eğer üç tarafı da memnun edecek bir şey olursa o zaman transfere izin veririz” ifadelerini kullandı.

2017’de West Ham United’dan 5.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Valencia, bu sezon 18 maçta 1135 dakika süre alırken gol kaydedemedi. Sadece 2 asisti bulunuyor.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler