Flaş! Van der Wiel 10 gün rapor aldı!

06.05.2017 - 10:53 | Son Güncellenme: 06.05.2017 - 10:53

Galatasaray derbisinden önce konsantrasyonumu kaybettim diyen ve takım içerisinde problem çıkaran Van der Wiel, Volkan Demirel ile yaşadığı tartışmada yumruğu yiyince 10 gün rapor aldı.

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'de yaşanan Van der Wiel krizinin perde arkası ortaya çıktı.

İşte o an yaşananlar...

Van der Wiel, derbiye birkaç gün kala Advocaat ve idari menajer Hasan Çetinkaya'ya, "Motivasyonumu kaybettim. Gitmek istiyorum ama paramı da bırakmam. Ama pazarlık yapabiliriz" dedi. Advocaat ise bu karşılık "Böyle bir şeyi kabul etmem. Çıkıp oynayacaksın" yanıtını verdi. Ardından Hasan Çetinkaya olayı yönetime taşıdı.

Başkan Aziz Yıldırım da yıllık 4.5 milyon Euro kazanan ve banka teminatıyla her ayın 1'inde hesabına 450 bin Euro yatan Wiel'e ihtarname çekti. İhtarnamede, "Sen profesyonel futbolcusun. Paranı zamanında alıyorsun. Böyle bir şeyi kabul edemeyiz" ifadesi kullanıldı.

Yönetimden aldığı yanıta sinirlenen Wiel derbiden 1 gün önce Advocaat ve Çetinkaya ile tartıştı. Advocaat'a argo kelimeler kullanan Hollandalı yıldız, Çetinkaya'ya da"Her şey senin yüzünden oldu. Beni yönetime şikayet ettin" diye bağırdı. Ardından araya kaptan Volkan Demirel girdi ve Wiel'e "Yeter sus!" dedi. Wiel buna karşılık "F..k you" deyip küfür edince Volkan'dan yumduğu yedi. Olay sonrası hastaneye giden Hollandalı yıldız 10 gün rapor aldı. Bu yüzden idmanlara çıkmayan Wiel'in bileti kesin olarak kesildi.

HERKES CEPHE ALDI

Alınan bilgilere göre Van der Wiel'in sezon başından bu yana sergilediği tavırlar takım içinde herkesi rahatsız ediyor. Tüm futbolcuların Hollandalı yıldıza cephe aldığı, bu isimlerin arasında vatandaşları Van Persie ve Lens'in bile bulunduğu öğrenildi. Adeta istenmeyen adam durumuna gelen Van der Wiel'in 2 yıl daha sözleşmesinin olması yönetimi sıkıntıya sokuyor. Yıldız futbolcuyla yolların nasıl ayrılacağı merak konusu.

SAKAT DEĞİL AMA DERBİDE OYNAMAYACAK

10 gün rapor alan Van der Wiel, Şener sakat olmasına rağmen Beşiktaş karşısında forma giymeyecek.(Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler