Flaş yorum: "Ben olsam Caner Erkin ile oynamam!"

11.11.2019 - 02:23 | Son Güncellenme: 10.11.2019 - 23:35

Flaş yorum: "Ben olsam Caner Erkin ile oynamam!"

beIN SPORTS yorumcularından Güntekin Onay ve Metin Tekin, Beşiktaş'ın Denizlispor'u mağlup ettiği karşılaşma sonrası maçı yorumladı.

Onay ve Tekin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

GÜNTEKİN ONAY: Abdullah Avcı bir türlü ideal kadroyla oynayamadı. Bu durumu göz önünde bulundurmak lazım. Vida - Ruiz ikilisi oynadı. Elneny, Caner, Gökhan, Burak sahadaydı ve kazandı.

METİN TEKİN: Beşiktaş'ta bugüne kadar kadro ideal değildi ama doğru oyun da yoktu. Biraz gerçekçi oyundan sonra sonuçları aldı. Sonuca odaklı oynadı son 3 maçı. Ben olsam önde Caner ile oynamam. Daha hücumcu bir kadro yaparım. Maçı bitirdiği kadro doğruydu bence.

GÜNTEKİN ONAY: Burak Yılmaz tam olarak hazır değil. Burak Yılmaz'ın da milli arada forma girmesini bekleyeceğiz.

METİN TEKİN: Doğru oyun, rakip tanımaksızın kendi oyununuzu dikta etmektir. Görsel keyif veren oyunlar oynamalıdır.

GÜNTEKİN ONAY: Gol atmadan buradan puan alamazsınız. Denizlispor'un etkili hücum hattı var. Daha tehlikeli olabilirdi.

METİN TEKİN: Günümüzde 0-0 biten oyun sayısı çok düşük. İstanbul'da atamadan puan almak daha zor. Savunursunuz ama sonu hücumla biter. İstanbul'a gelen takımlarda da böyledir. Etkili olamazsanız kazanma şansınız çok zor. Beşiktaş, set oyununda zorlanıyor. Bunu geride kalan haftalarda gördük. Ljajic'in penaltı beklediği pozisyonda müdahale olduğunu düşünmüyorum. Özgür Yankaya beğenmediğim bir hakemdir. Net söyleyebilirim. Caner'e yapılan hareket net bir faul ve sarı kart verilmeli. Ljajic geçen sene çok iyiydi. Çözüm anlamında Beşiktaş'ın hala en iyisi olduğunu düşünüyorum.

GÜNTEKİN ONAY: Adem solda, Caner sağda başladı. Beşiktaş etkisizdi. Normal yerlerine dönünce iyi oynamaya başladı.

METİN TEKİN: Diaby'nin penaltı beklediği pozisyonda çok net rakibin eli suratına geliyor. Çok net bir penaltı olduğunu düşünüyorum. Bilerek ve isteyerek elini yüzüne götürüyor. Bana göre penaltı ve sarı kart.

GÜNTEKİN ONAY: Nkoudou genç, zamana ihtiyacı var. Tottenham'da hiçbir zaman direkt oynayan bir oyuncu olmadı. Oynamaya ihtiyacı var.

METİN TEKİN: Nkoudou'nun müthiş bir kısa mesafe çabukluğu var Caner'in rakibin sırtına yaptığı hareket kontrolsüz. Bence ikinci sarı kart olmalıydı. Neden Beşiktaş'a faul verildi onu anlamadım. Caner'in kötü bir niyeti yok ama sarı kart olmalıydı.

GÜNTEKİN ONAY: Taraftar da Caner'in yediği ilk sarı kart neydi diyecek.

METİN TEKİN: Diaby'ye yapılan harekette 10 kişi izlerken 10 kişi de kırmızı kart dedi. Türkiye'de iki kişi kırmızı kart demedi. Maçın hakemi Özgür Yankaya ve VAR hakemi Hakan Ceylan. Siz buna kırmızı kart demiyorsanız oraya çıkmayın.

GÜNTEKİN ONAY: Monitörden izleyen Hakan Ceylan neden uyarmaz? Bu pozisyonda VAR hakemi ne düşündü, kamuoyuna açıklama yapmalı. Buna kırmızı kart vermek için hakem olmaya gerek yok.

METİN TEKİN: Bu şekilde hakemlik yapamazsınız. Lütfen açıklasınlar, gerekçe neyse öğrenelim.

GÜNTEKİN ONAY: VAR yokken hakem göremedi, süzemedi diyebilirdik. Bu pozisyon çok net.

METİN TEKİN: Belki de VAR hakemi bu pozisyonun sertliğine bakamadı, o yüzden uyaramadı. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

GÜNTEKİN ONAY: Buna kırmızı vermek için hakem olmaya gerek yok. Ev hanımı bile olsa kırmızı kart verir.

METİN TEKİN: Buna Denizlispor Başkanı, Mehmet Özdilek, tribündeki Denizlispor taraftarı bile kırmızı kart verir.

GÜNTEKİN ONAY: VAR'ın çağırıp da hakemin gitmeme olasılığı olamaz. Geçen sezon Serkan Çınar, VAR hakemini dinlemediği için hakemliği bitirildi. Hakan Ceylan çağırdıysa O'nun günahını almayalım.

Senin için hazırladığımız haberler