Flaş yorum: "Beşiktaş stoperlerini aramadı..."

23.09.2019 - 21:55 | Son Güncellenme: 24.09.2019 - 00:55

Flaş yorum: "Beşiktaş stoperlerini aramadı..."

Süper Lig'in beşinci haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir 1-1 berabere kalırken, Trabzonspor deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu.

Deneyimli spor yorumcuları Metin Tekin ve Önder Özen, karşılaşmaları beIN Sports ekranlarında yayınlanan Süper Lig programına değerlendirdi.

Metin Tekin'in değerlendirmeleri şu şekilde:

En önemli şey Beşiktaş'ta gol pozisyonu hatırlamıyorum belki bir tane var ilk pozisyon. 'Beşiktaş en az sorunu bugün stoperde yaşadı. Tribün kendini ifade etmek de özgürdür. Abdullah Avcı'nın konuşmasına bakarsak çok fark yok 3 puan gibi bir fark var diyor, yeni takım, yeni ekip olduğunu ve destek istediğini belli etti. Oyun gelişir, ama bu oyuncularla final yapılır mı? O önemli.

N'Koudou, Diaby ve Ljajic kaleden çok uzak. Bu sistemle bu oyuncular bırakın golü, sene boyu kaleye kaç şut çekecek onu merak ediyorum ben.

Önder Özen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Beşiktaşlılar dua etsin, orjinal stoperleri yoktu. Başakşehir'in kanatları karşısında Beşiktaşlılar adına konuşuyorum ne mutlu ki Necip ile Gökhan gibi çabuk oyuncular vardu. Ruiz ve Roco'yu hayal edemedim. Beşiktaş stoperlerini hiç aramadı bugün.

Bunu içtenlikle söylüyorum Abdullah Avcı'nın kalitesine tamamen hem fikirim ama bu oyuncularla işi zor. Diaby ile Burak arasında çok fark var bir kere al ver yapmamışlar bir kere pas yapmamışlar. Abdullah Avcı'nın çizdiği oyun Diaby, N'Koudou ile buysa bu zor. N'Koudou çizgiden orta atmayacaksa oyunda durmanın anlamı yok. Kadro kalitesi erozyona uğradı Abdullah Avcıya iyi kadro verilmedi. Diabyle N'Koudou diyecek ki Burak Yılmaz bu ülkenin en iyi forvetidir buna top gelirse bu adam atacak bunu anlatacak bu iki oyuncuya.

Senin için hazırladığımız haberler