Flaş yorum: "Gustavo yerine..."

04.11.2019 - 02:09 | Son Güncellenme: 03.11.2019 - 23:17

Flaş yorum: "Gustavo yerine..."

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından Metin Tekin ve Güntekin Onay; beIN Sports ekranlarında yayınlanan Süper Lig programında gündemi değerlendirdi.

Güntekin Onay'ın değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Kayserispor, Galatasaray maçında da 8 kişi ile mücadele etmese galip gelebilirdi. Kasımpaşa maçında da oyunu forse ettiler. Şut bir seçenek ama bugün çok kanatlara gittiler.

39 yaşındaki Emre'ye çok bel bağlamayalım, oraya bir lider transfer edelim diye Gustavo'yu aldılar diye düşünüyorum.  Emre Belözoğlu'nun Aymen Abdennour'a küfür ettiği söyleniyor. Emre Belözoğlu, rakibine kendini abartılı şekilde yere attığı gerekçesiyle kızıyor ancak bunu söylememesi lazımdı. RTÜK kuralları gereği bunu yayınlayamıyoruz.

"Son çözüm gibi oynadılar"

Metin Tekin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri ise şu şekilde:

Fenerbahçe topa hakim oldu ama yaratıcı olamadı. Bir iç saha maçı gibi oynuyorsunuz, bekleri de iç saha oyunu gibi kullanmalısınız. Muriç'i besleyecek olan Isla ve Hasan Ali'dir. Çok yanlış bir şey değil kanatlara gitmek. Son bölümü son çözüm buymuş gibi oynadılar.

Diyelim ki, hakemlere deklare ediliyor maç sonuçları. Oyuncular bunu yener. Ben Beşiktaş'ta oynadım. İlker Yağcıoğlu ise Fenerbahçe'de. Ben burada gördüğümü yorumluyorum. Beşiktaş aleyhine bir şey dediğimde, 'Sen nasıl Beşiktaşlısın' diyorlar. Ne alaka bu? Benim ne haddime... Ben burada gördüğümü yorumluyorum. Bunu bir organizasyon gibi görmek... Ben bunu biliyor olsam yorumculuk işini yapmam. Bu oyun 50-60 yıldır popüler. Bu oyunu 2 şey bitirir. Şike ve şiddet.

"Gustavo'nun maliyetine..."

Gustavo o bölgeden 8 gol atıyorsa çok özel olur. Fenerbahçe'nin orada ikameleri vardı. Ozan, Jailson... Bu maliyete daha yaratıcı bir oyuncu alınabilirdi. Çok yaratıcı işlerin arasında olur mu? Bir futbol takımını fayda ve maliyet açısından değerlendirmek istiyorum. Ben olsam  o maliyete başka mevkilerin oyuncularını tercih ederdim. Ben Gustavo'ya kötü demiyorum.

Emre Belözoğlu hakemin kolundan tutuyorsa sarı kart verilmeliydi. Tutuyor ve pozisyon sarı kart.

Senin için hazırladığımız haberler