Mert Nobre: "Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı İçin 2. Sırada Ama..."

İsa Kethüda
13.12.2022 - 14:36 | Son Güncellenme: 13.12.2022 - 14:57

Son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum FK'yı çalıştıran Teknik Direktör Mert Nobre, Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı için ikinci sırada olduğunu söyledi.

Mert Nobre: "Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı İçin 2. Sırada Ama..."

AJANSSPOR-HABER

Futbolculuğu döneminde Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi önemli takımların formasını giyen, son olarak ise TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum FK'da görev alan ve şu an boşta olan teknik direktör Mert Nobre önemli açıklamalar yaptı. Nobre, ismi Brezilya Milli Takımı ile anılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Brezilya Milli Takımı'nda Jorge Jesus ikinci sırada

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Nobre, "Brezilya milli takımı için 4 tane aday var. Jorge Jesus bu adaylar arasında ikinci sırada. Palmeiras'ın teknik direktörü Abel Ferreira birinci sırada; ama onun 3 yıllık daha sözleşmesi var. 

Jorge Jesus avantajlı

Jorge Jesus ikinci sırada olmasına rağmen avantajlı çünkü sözleşmesinin bitimine altı ay kaldı. Bu nedenle onun transferi daha kolay gözüküyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Yılın en iyi futbolcusu Bakasetas!
Habere Git

"Fenerbahçe şampiyonluğa yakın"

Fenerbahçe'nin şampiyonluğa yakın olduğunu söyleyen 42 yaşındaki teknik adam, "Fenerbahçe şampiyonluğa çok yakın; rotasyonu çok iyi yapıyorlar, pek çok sistem ve dizilişi başarıyla uyguluyorlar. Crespo inanılmaz bir sezon geçiriyor. Avrupa'da her takımda oynar" şeklinde konuştu. 

"Josef de Souza, Beşiktaş'ta harika oynuyor"

Beşiktaş forması giyen ve yurttaşı olan Josef de Souza'ya da değinen Nobre, "Bence Beşiktaş'ta harika oynuyor. Çok iyi bir insan ve profesyonel.

Sezon başında yaşadığı sakatlık onu etkilemiş olabilir ama Josef gerçekten çok çalışıyor, çok doğru bir karakter. Yeniden lig başladığında gerçek performansını gösterecek" ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere, Mert Nobre geçtiğimiz günlerde de Ajansspor'a verdiği röportajda, "Şu anda Fenerbahçe’yi önde görüyorum ama tabii çok erken. Mesela Galatasaray son 3 maçta inanılmaz performans sergiliyor. Puan farkı da çok az. Beşiktaş’a da Şenol Güneş geldi, bence şu an daha iyi. Elbet Fenerbahçe çok iyi, rotasyonu da çok iyi yönetiyor Jorge Jesus. Böyle devam ederse benim favorim Fenerbahçe’dir" demişti. Nobre'nin röportajını okumak için tıkla.

İlgini Çekebilir
"Türkiye'de faul olunca futbolcular yerde yuvarlanıyorlar"
Habere Git

"Beşiktaş veya Fenerbahçe'de çalışmak istiyorum"

Son olarak Beşiktaş veya Fenerbahçe'de çalışmak istediğini söyleyen Nobre, "Şu anda bir gelişme yok ama umarım kısa zamanda olur" diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluklar yaşayan Mert Nobre, sarı-lacivertli takım ile çıktığı 104 maçta 55 gol ve 14 asist kaydederken, siyah-beyazlı takımla oynadığı 181 maçta ise 50 gol ve 19 asistlik performans sergiledi.

Nobre kariyerinde Erzurumspor, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor, Gençlerbirliği, FC Wil 1900, Kashiwa Reysol ve Cruzeiro gibi takımların da formasını giydi. 2019 yılında Akhisarspor'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan 42 yaşındaki çalıştırıcı daha sonra Hatayspor'da yardımcı antrenör olarak çalıştı. Nobre; Gençlerbirliği, Altay ve Çorum FK'da da görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler