Flaş yorum! 'Sen Fenerbahçe’nin teknik adamı değilsin'

01.03.2020 - 01:37 | Son Güncellenme: 29.02.2020 - 22:51

Erman Toroğlu, Antalyaspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında karşılaşmanın hakem ve hakem kararlarını, iki takımı değerlendirdi.

Flaş yorum! 'Sen Fenerbahçe’nin teknik adamı değilsin'

Antalyaspor ve Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında 2-2 berabere kaldı. Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, mücadeleyi değerlendirdi.

Toroğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Sen maçı tribünden izliyorsun. 80 ve 90. dakikalar arasında iki oyuncu değiştiriyorsan, sen Fenerbahçe’nin teknik adamı değilsin. Ben bakıyorum, maç gittikçe gidiyor. Antalyaspor biraz acemi takım. Üç top yapsalar 5 gol atarlar.

Fenerbahçe bitmiş, yürüyecek hali yok. Durumu çok kötü. Beraberliğe seviniyor Fenerbahçe takımı. İnanılır gibi değil. Bunun artık tartışılacak bir hali yok. Ersun Yanal birilerinin yardımıyla, sosyal medyayla geldi, şimdi bando mızıkayla gidersin.

Kupayı alsan ne olur? Hakem 90’da düdüğü çalsa ne olacak? Kaç tane sarı kırmızı kart var. Bir de emek var. Serdar Aziz’in bir dokunulmazlığı var. Jahovic’i boğazından indirdi. Sarı kartlık pozisyon.Jahovic haklıydı.

Maçı uzat fark etmez ama emek hırsızlığı yapma. Jahovic’e yapılan hareket dönüm noktası. Sarı kart, faul neyse ver. O zaman kadar fena götürmüyordu maçı. Sonunda döktü.

Ya Ersun Yanal’ı yollayacaksın, Emre Belözoğlu’nu getireceksin. Yanına diplomalı birini sokacaksın, onlar götürecek ve sezon sonu biri gelecek. Veya şimdiden biriyle anlaşacaksın ama şimdiden kimse alır mı bu takımı, almaz.

Atilla Türker, Türkiye’de ilk defa ‘Fikret Orman ve gizli kapaklı işler’ yazısıyla Dünya Spor Yazarları Derneği köşe yazısı dalında dünya 8.’si oldu. 1746 kişi arasından... Biz daha nelerle uğraşıyoruz.

Beşiktaş Yönetimi doğru iş yaptı. Kaptanlarla, futbolcularla konuştular ve bir karar aldılar. Ellerinde Sergen Yalçın vardı ve getirdiler. Fenerbahçe’nin elinde bir Sergen Yalçın yok şu anda.

Senin için hazırladığımız haberler