Floki coin yükselir mi, 1 TL olur mu? Floki coin ne kadar yükselir?

31.10.2021 - 00:31 | Son Güncellenme: 31.10.2021 - 00:34

Elon Musk'un yeni gözdesi Floki coin merak ediliyor. Floki coin nedir, ne kadar olur ve ne kadar yükselir gibi aramalar yanı sıra Floki coin geleceği de merak ediliyor. Elon Musk reklam mı yapıyor? İşte tüm detaylar...

Floki coin yükselir mi, 1 TL olur mu? Floki coin ne kadar yükselir?

Elon Musk'un dilinden düşürmediği Floki Coin merak edilmeye başlandı. Yeni coin arayanlar ve yatırım yaparak para kazanmak istiyenlerin ilgisi bu sefer Floki coin olarak gözüküyor gibi... Peki Floki coin nedir ve ne işe yarar? İşte tüm detaylar...

FLOKİ COİN NEDİR?

Floki Inu bir mem parası kabul edilmiyor. Bunu bir hareket olarak nitelendirebiliriz. Floki Coin, Shiba Inu topluluğunun hayranları ve üyeleri tarafından oluşturulan yeni bir kripto para birimidir. Floki Inu, adını Elon Musk’ın kendi Shiba Inu’sundan aldı. Aşırı deflasyonisttir ve yatırımcıları ödüllendirmek için tasarlandı. Bu sebeple her işlemde cüzdanınıza daha fazla Floki Inu parası eklenir.

Topluluğa Floki Vikingleri ismi veriliyor. Elon Musk’ın köpeğine de ismini veren Viking karakteri Floki’nin onuruna kendilerine vikingler diyorlar. Ekip, bir mem’in ötesinde, faydaya odaklanmış vaziyetteler.  Floki Inu ekibi, itibarlarını bu proje için sıraya koyan Bamidele, Uniswap Detective ve PetaByte Capital gibi birkaç büyük kripto etkileyicisinden oluşuyor. Floki Inu geliştiricileri arasında, $MTGY’nin saygın ve doxxed geliştiriciler yer alıyor.

Metamask NASIL KULLANILIR?

 

Meta Maskeyi Kullanma Metamask’ta yapmak isteyeceğiniz ilk görevlerden biri, kripto para birimlerinizi tutmak için bir cüzdan kurmaktır. Bunu yapmak için aşağıdaki talimatları izleyin. Adım 1. Google chrome tarayıcınızın sağ üst köşesindeki Metamask logosuna tıklayın. Adım 2. Şartlar ve koşulları okuyun ve kabul edin. 2 ila 3 sayfalık şartları kabul etmeniz gerekebilir.

Adım 3. Bir parola girin ve cüzdanınızı oluşturmak için “Oluştur”a tıklayın. Adım 4. Kasanız için bir dizi 12 “tohum kelime” göreceksiniz. “Save Seed Words as File”a tıklayın ve indirilen “MetaMask Seed Words” dosyasını güvenli bir yere kopyalayın. Şu anda Metamask’ı indirdiğiniz cihaza bir şey olursa, cüzdanınıza başka bir cihazdan erişmek için buna ihtiyacınız olacak. Artık kullanmak için bir cüzdana sahipsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler