Florentino Perez'den Arda Güler hamlesi! Özel olarak görüştü...

07.06.2024 - 17:18 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 17:43

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler ile özel olarak görüştü. Arda'nın Mbappe ve Endrick Felipe’nin gelmesiyle kadrodaki yeri belirlendi.

Florentino Perez'den Arda Güler hamlesi! Özel olarak görüştü...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid, gelecek sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam etti. Genç oyuncu Endrick Felipe ile anlaşan Real, yıldız futbolcu Kylian Mbappe'ye de imza attırdı. 

Başkan Arda Güler'i aradı

Defansa Central'de yer alan habere göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'i arayarak bir görüşme gerçekleştirdi. Perez, Mbappe'nin gelişiyle Arda Güler’in takımdaki geleceğini açıkladı.

Florentino Perez güvence verdi

Mbappe ve Endrick Felipe'nin gelmesiyle Arda'nın forma bulmasının zor olduğu söylentileriyle Arda Güler'i kaybetmek istemeyen Real Madrid Başkanı Florentino Perez, gelecek sezon öncesi genç oyuncuyla yaptığı görüşmede güven verdi.

Arda Güler A takımda devam edecek

Perez, kulübün Arda Güler hakkındaki görüşünün aynı kaldığını ve yeni gelen transferlerle bunun değişmeyeceğini bildirdi. Real Madrid Başkanı, milli futbolcuya A takımda devam edeceğini söyledi.

Ancelotti de destekliyor

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, geçtiğimiz pazar günü Şampiyonlar Ligi kutlamaları esnasında Arda Güler'i taraftarlara "Sizi çok özel bir oyuncuyla tanıştırmak istiyorum’" diye lanse etti. Arda Güler ise devamında İspanyolca konuşup taraftarları selamlayarak aile olduklarını belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler