Florya'da transfer heyecanı

10.08.2020 - 12:07 | Son Güncellenme: 10.08.2020 - 12:11

Galatasaray son dakika haberleri... Sarı-kırmızılı takımda Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan ne zaman imza atacak? Kaleci transferi ne durumda? İşte detaylar...

Florya'da transfer heyecanı

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Fenerbahçe’nin geçen hafta yaptığı transfer şovuna, Galatasaray bu hafta yapacağı şovla karşılık verecek.

Transfer dönemi açıldı, taraftarların gözü Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) çevrildi. Transfere hızlı giren taraf Fenerbahçe olurken, geçen hafta sadece eski kaptan Arda Turan’ı açıklayan sarı-kırmızılılar, anlaştığı 4 futbolcuyu daha KAP’a bildirecek. 

Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan’ı 10 Ağustos’ta (Bugün) Florya’ya çağıran Cimbom’da, bir başka transfer Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui’yi de son hazırlıklarını tamamlayıp İstanbul’a gelecek.

Kaleci yetişmeyebilir

12 Ağustos’ta top başı yapacak Galatasaray, henüz kaleci transferini sonuçlandıramadı. Muslera dönene kadar kaleyi emanet edeceği isme bonservis ödemek istemeyen sarı-kırmızılılarda Volkan Babacan hamlesini bonservis konusu zora soktu.

Galatasaray, Başakşehir’in bonservis ücreti talebine sıcak bakmadı. Beto ihtimali ise oldukça azalırken bir başka aday da Kasımpaşa’dan Fatih Öztürk. Ancak yeni kaleci transferi bu hafta sonuçlanmayabilir.

Senin için hazırladığımız haberler