Floyd Mayweather, striptizci sevgilisiyle doğum günü tatilinde

26.02.2021 - 16:33 | Son Güncellenme: 26.02.2021 - 16:56

Magazin haberleri... Dünya tarihinin yenilgisiz boksörlerinden biri olan Floyd Mayweather, 44. yaş günü için İngiliz sevgilisi Anna Monroe ile Karayipler tatiline çıktı. İşte detaylar...

Floyd Mayweather, striptizci sevgilisiyle doğum günü tatilinde

AJANSSPOR - MAGAZİN

Profesyonel boks kariyerini 2015 yılında noktalayan Amerikalı boksör Floyd Mayweather, doğum gününü sevgilisi ile beraber Karayipler’de kutladı. Karayipler’in ada ülkesi Aruba’da yaş değiştiren Mayweather, eliyle flamingoları besledi. O anları, Anna Monroe; sosyal medyada paylaşarak ölümsüzleştirdi.

Mayweather, Karayiplerde 44. yaşını kutladı

Amerikan boksu ve Dünya boksu için son derece önemli isimlerden biri olan Floyd Mayweather; 44. yaş gününü Karayipler’deki ada devleti Aruba’da kutladı. Eliyle flamingoları besleyen sporcu, o anları milyonlarca kişinin takip ettiği sosyal medya hesabından paylaştı. 

Doğum günü tatili çok konuşuldu

Sosyal medyada 24 milyondan daha fazla insanın takip ettiği sporcunun, flamingoları beslediği fotoğrafını 354 bin kişi beğendi. Striptizci sevgilisi ile Aruba’ya tatile çıkan emekli boksörün, en çok kazanan sporculardan biri olduğu biliniyor. Amerikalı boksörün sevgilisi ile Aruba tatili, Amerikan basınında çok konuşuldu.

Anna Monroe’nin ailesi Mayweather’i kabul etmemişti

İngiliz Anna Monroe ile Mayweather’in ilişkisine ilk veto veren Monroe’nun ailesi olmuştu. Mayweather’in parasından etkilendiği düşünülen striptizcinin sonu, diğer sevgilileri gibi olabileceği için ailesi bu ilişkiyi reddetti. Amerikan basınında sevgililerine şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme oturan Mayweather, Monroe’nun ailesi tarafından istenmiyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler