Floyd Mayweather, Tenshin Nasukawa ile dövüşmeyeceğini açıkladı!

08.11.2018 - 18:02 | Son Güncellenme: 08.11.2018 - 15:27

Floyd Mayweather, Tenshin Nasukawa ile dövüşmeyeceğini açıkladı!

Floyd Mayweather vs Tenshin Nasukawa maçı iptal oldu

Geçtiğimiz günlerde Floyd Maywether ile Tenshin Nasukawa'nın Japonya'da karşılaşacağı açıklanmış, maçın hangi kurallar dahilinde yapılacağının ise daha sonra açıklanacağı belirtilmişti. Fakat Mayweather'ın son açıklamalarına göre karşılaşma iptal oldu.

Floyd Mayweather sözlerine ''Tokyo'ya uzun ve hayalkırıklığı yaratan gezimin ardından ABD'ye geldim ve artık 31 Aralık'taki maç ile ilgili hayranlarıma ve medyaya konuşma fırsatım var.'' diyerek başladı. Mayweather, ''Her şeyden önce, Tenshin Nasukawa ile resmi bir maç kabul etmediğiminin bilinmesini istiyorum.'' dedi.

Mayweather: ''Aslında (tüm saygımla) onun adını Japonya'ya gidene kadar hiç duymamıştım. Bana oraya gidene kadar söylenen RIZIN tarafından seçilecek bir rakiple, büyük bir ücret karşılığında varlıklı kişilere gösteri maçı yapılacağıydı. Bu dövüş dünya televizyonlarında yayınlanmaktan ziyade eğlence amaçlı bir özel karşılaşmaydı.''

Mayweather: ''Basın toplantısına geldiğimde ise iş tamamen raydan çıktı ve buna bir son vermeliydik.  Basın toplantısında duyurulan yanıltıcı bilgilerden dolayı hayranlarımdan özür diliyorum.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler