Fode Koita'ya Beşiktaş şoku!

16.09.2020 - 09:35 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 09:39

Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Fode Koita, Kasımpaşa'da kadroya alınmadı. Neden kadroya alınmadı? Beşiktaş ile görüşme mi yaptı? Transfer durumuyla ilgili son ayrıntılar...

Fode Koita'ya Beşiktaş şoku!

AJANSSPOR-HABER

Fatih Öztürk'ü Galatasaray, Mame Thiam'ı da Fenerbahçe'ye 'Türk futboluna katkı yapmak amacıyla' bonservis bedeli olmadan gönderen Kasımpaşa'da Fode Koita'nın Beşiktaş'a transfer olacağı gündemde. Koita, Beşiktaş ile yeni bir görüşme yaptı mı? Detaylar haberde...

Koita, sakatlık problemi olmamasına rağmen kadroda yer almadı

Fanatik'ye yer alan habere göre; 29 yaşındaki Fode Koita, Kayserispor maçının kadrosunda yer almadı. İlk etapta sakat olduğu düşünülen futbolcunun herhangi bir sağlık probleminin olmadığı ortaya çıktı.

Beşiktaş ile görüştü mü?

Haberde, siyah-beyazlıların ilgisine olumlu yanıtlar veren Koita'nın mücadelenin kadrosuna alınmadığı belirtildi. Gineli futbolcu, Kasımpaşa'nın sahadaki en önemli kozlarından biri durumunda. 

Koita geçen sezon kaç gol attı?

Fransa doğumlu Gineli oyuncunun Kasımpaşa ile sözleşmesi devam ediyor. Koita, geçen sezon Kasımpaşa'da 25 maçta 1956 dakika süre aldı ve 12 gol 4 asistlik performans ortaya koydu.

Ahmet Nur Çebi ne demişti? 

Beşiktaş'ın 1 numaralı ismi Ahmet Nur Çebi öncelikle, 'Koita için teknik heyetten bir talep gelirse harekete geçebiliriz' demişti. Çebi daha sonra ise 'Kasımpaşa yöneticileri Koita'nın bu sezonki planları arasında olduğunu bize iletti' ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler