Forma aslanın ağzında

28.10.2020 - 15:41 | Son Güncellenme: 28.10.2020 - 15:47

Galatasaray son dakika haberi...Kasımpaşa ve Alanyaspor mağlubiyetlerinin ardından Erzurumspor deplasmanında kazanan Galatasaray'da eksikliklere rağmen, forma rekabeti üst seviyede yaşanıyor. Peki Falcao ve Belhanda'nın yerine kim oynayacak? İşte detaylar...

Forma aslanın ağzında

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Erzurumspor galibiyetiyle moral depolayan Galatasaray'da, Ankaragücü maçı öncesi büyük bir forma rekabeti yaşanıyor

Galibiyetin mimarı Radamel Falcao, Ankaragücü maçında kırmızı kart cezalısı durumundayken, sakatlığı devam eden Belhanda bugün de takımla çalışmaya katılamadı. 

İki önemli eksiğe rağmen Cimbom'un ikinci ve üçüncü bölgesindeki mevkiler için forma aslanın ağzında. Cezasını tamamlayan Etebo'nun yanı sıra Feghouli, Arda Turan ve Emre Akbaba yeniden 11'e dahil olmak istiyor.

Teknik direktör Fatih Terim, Falcao'nun yerine Diagne'yi mi, yoksa sol çizgiden Babel'i mi çekeceğine henüz karar veremedi.

3 aday

Belhanda'nın bölgesine de 3 aday var. Emre Akbaba, Arda ve Feghouli, Faslı oyuncunun yokluğunda o bölgeye talip.

Terim ve kurmaylarını zor bir tercih beklerken, Ankaragücü karşılaşmasında doğru 11'i şekillendirmek için yoğun çaba sarf ediliyor.

Erzurum karşısında gol atmasına rağmen daha etkili oynaması istenen Emre Kılınç'tan da şut denemelerine ağırlık vermesi talep edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler