"Forma talebini karşılayamıyoruz"

10.09.2020 - 13:48 | Son Güncellenme: 10.09.2020 - 13:51

Son dakika Samsunspor haberleri... TFF 1. Lig ekibi Samsunspor, 2020-21 sezonu için çıkardığı formalarla gündeme gelmişti. Başkan Yüksel Yıldırım forma taleplerini karşılayamadıklarını ve yeni siparişleri verdiklerini açıkladı. İşte detaylar...

"Forma talebini karşılayamıyoruz"

Birkaç hafta önce piyasaya çıkan ve çıktıktan kısa bir süre sonra tükenen Atatürklü forma, Samsunspor taraftarları kadar başka takım taraftarlarının da ilgisini çekmişti.

21 Eylül'de gönderilecek

Yoğun bir taleple karşılaşan formanın ön siparişi Store55'te yeniden başladı. Formayı almak isteyenler Store55 sitesine girip ön siparişi ve ödemeyi gerçekleştiriyorlar. Formanın 21 Eylül itibariyle adreslere gönderileceği öğrenildi.

"Gelen hemen bitiyor"

Konuyla ilgili açıklama yapan Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, "Samsunspor tarihinde beklenmedik bir durum. Talebi karşılayamıyoruz. Gelen hemen bitiyor. 50 bin yeni forma siparişi verdik. İki hafta sonra formalar online olarak ve Store55'lerde olacak. Biz ön sipariş alıyoruz. Formalarda bedenler 2'şer CM büyütüldü. Beden problemi kalmadı." dedi. (Samsun Son Haber)

Senin için hazırladığımız haberler