Formula 1 2024 Bahreyn GP ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Orhan Gülek
28.02.2024 - 23:46 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 23:59

2024 Formula 1 sezonu, bu hafta sonu (29 Şubat-2 Mart) gerçekleştirilecek olan Bahreyn Grand Prix'si ile başlıyor. Peki Bahreyn GP seansları saat kaçta yapılacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Formula 1 2024 Bahreyn GP ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AJANSSPOR - HABER

Formula 1'de 2024 sezonu gün itibariyle başlıyor. Son olarak Max Verstappen'in şampiyon olduğu motor yarışı, bu sezon Bahreyn GP ile başlıyor. Söz konusu yarışı büyük bir heyecanla bekleyen yarışseverler için Formula 1 Bahreyn GP ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda sorularının cevaplarını bir araya getirdik!

Formula 1'de beklenen gün geldi çattı; Bahreyn GP

Formula 1'de merakla beklenen 2024 sezonu için beklenen gün geldi çattı. Şimdiden oldukça heyecanlı geçmesi beklenen sezonun ilk yarışı için artık nefesler tutuldu. 

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 3 günlük sezon öncesi testlerin geride kalmasının ardından artık gerçekleri görme zamanı geldi. Testlerin akabinde birçok kişi yeni sezona dair tahminlerde ve yorumlarda bulundu, her takımın performansı tahmin edildi. Bu hafta sonu Bahreyn GP ile takımların gerçek güç sıralamasını görmeye başlayacağız 

İşte Formula 1'in yeni kanalı

Öte yandan Türkiye’de beIN Sports, Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 10 yıllık yayın haklarının sahibi oldu. Formula 1'in antrenman turları, sıralama turları, sprint yarışları, Grand Prix’ler ile Formula 2, Formula 3, F1 Academy ve Porsche Cup 10 yıl boyunca beIN SPORTS’ta olacak. 

Formula 1 yarışlarını Uygar Karaca ile Jason Tahincioğlu anlatacak

beIN SPORTS 4, sezon boyunca Formula 1’e dair tüm içerikleri ekrana getirecek. Tüm yarışlar ve daha fazlası beIN SPORTS’un deneyimli isimleri ve spor yayıncılığındaki üstün tecrübesi ile beIN SPORTS 4 ekranlarında olacak. Yeni sezonda FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası™’nın antrenman seanslarını, sıralama turlarını ve yarışları Uygar Karaca anlatacak, Jason Tahincioğlu da yorumcu koltuğunda oturacak. Formula 2 Dünya Şampiyonası™, FIA Formula 3 Dünya Şampiyonası™’e dair tüm organizasyonlar ile F1 Academy ve Porsche Cup’ın anlatımlarında ise Kerem Korkmaz, Kaan Demirel ve Can Çarpıcı olacak. 

Formula 1 Bahreyn GP Antrenman seansları ve sıralama turu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

  • 14:30 Formula 1 Bahreyn GP 1. Antrenman Seansı // beIN SPORTS 4, beIN CONNECT, TOD
  • 18:00 Formula 1 Bahreyn GP 2. Antrenman Seansı // beIN SPORTS 4, beIN CONNECT, TOD
  • 15:30 Formula 1 Bahreyn GP 3. Antrenman Seansı // beIN SPORTS 4, beIN CONNECT, TOD
  • 19:00 Formula 1 Bahreyn GP Sıralama Turları // beIN SPORTS 4, beIN CONNECT, TOD

İşte Formula 1 2024 Bahreyn GP'nin saati, kanalı

2 Mart Cumartesi günkü büyük yarış ise 18:00'da başlayacak ve yarış yine beIN SPORTS 4, beIN CONNECT ve TOD'den canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler