Formula 1 Haberleri | Mercedes pilotu Lewis Hamilton geri döndü

Orhan Gülek
07.02.2022 - 13:47 | Son Güncellenme: 07.02.2022 - 14:16

Abu Dabi'nin tartışmalı finalinden sonra sessizliğe gömülen Yedi kez F1 dünya şampiyonu Lewis Hamilton, aylar sonra Londra sokaklarında yaptığı antrenman videosuyla ortaya çıktı.

Formula 1 Haberleri | Mercedes pilotu Lewis Hamilton geri döndü

AJANSSPOR - HABER

2021 Formula 1 sezonun son yarışı Abu Dhabi Grand Prix'sinin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunmayan ve emekli olacağı iddia edilen Lewis Hamilton, geçtiğimiz gün sessizliğini bozdu. Hafta sonunu New York'ta geçiren Hamilton, şimdi Londra'ya dönmüş durumda ve sabah erkenden koşulara başladı.

Yapılan paylaşımla, Hamilton'ın uzun süre sonra paylaştığı ilk antrenman videosu oldu. İngiliz pilotun Instagram hesabından yayınladığı görüntülerde, kendisine antrenörü Angela Cullen de eşlik ettiği görülüyor.

"Gitmiştim. Geri döndüm"

İngiliz pilot iki gün önce yaptığı paylaşımda ise "Gitmiştim. Geri döndüm" ifadelerini kullandı. Hamilton'ın bu paylaşımı, emekli olmayacağı ve gelecek sezon da Mercedes'le yarışmaya devam edeceği şeklinde yorumlandı. Mercedes'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da Lewis Hamilton'ın "Geri döndüm" mesajı alıntılanarak "Bu doğru" ifadeleri yer aldı.

Lewis Hamilton, Abu Dhabi Grand Prix’sinde itirazını geri çekmişti

2021 sezonun şampiyonun belli olduğu Abu Dhabi Grand Prix'sinin son turlarında FIA Formula 1 Yarış Direktörü Michael Masi'nin vermiş olduğu kararlara tepki gösteren Mercedes, Masi'yi yarışın gidişatını etkilemekle suçlamıştı. Yarış kararlarına itiraz eden Mercedes, başvurunun reddedilmesinin ardından temyize gitme kararı alsa da Lewis Hamilton'ın isteğiyle itirazını geri çekme kararı almıştı.Lewis Hamilton, yarışın ardından uzun süre sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunmamış, 37 yaşındaki pilotun bu tercihi, emekli olacağı şeklinde yorumlanmıştı.

2022 Formula 1 sezonu ne zaman başlayacak?

2022 Formula 1 sezonu 20 Mart'ta Bahreyn'de başlayacak. 20 Kasım'da Abu Dhabi Grand Prix'siyle sona erecek sezon, 23 yarıştan oluşacak. 

Senin için hazırladığımız haberler