Formula 1 Miami Grand Prix'sine Serena Williams'ın stili damga vurdu!

Orhan Gülek
10.05.2022 - 16:47 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 16:55

Nefes kesen ve Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen'in kazandığı Formula 1 Miami Grand Prix'sinde dünyaca ünlü kişiler akın etti. İşte tüm detaylar

Formula 1 Miami Grand Prix'sine Serena Williams'ın stili damga vurdu!

AJANSSPOR - HABER

Formula 1'de sezonun 5. yarışı Miami Grand Prix'sini Red Bull pilotu Max Verstappen kazandı. Son şampiyon Hollandalı pilot Verstappen, Suudi Arabistan ve Emilia Romagna Grand Prix'si sonrası sezonun 3. yarışını kazandı.

Verstappen: "İnanılmaz bir yarıştı"

Charles Leclerc 2. olurken, Carlos Sainz 3. oldu. Red Bull pilotu Sergio Pérez ise yarışı 4. sırada tamamladı. Mercedes pilotları Russell, yarışı 5. sırada tamamlarken Hamilton ise 6. sırada yer aldı. Yarış sonrası Max Verstappen, "İnanılmaz bir yarıştı. Sonuna kadar heyecanı koruduk. Miami'de kazandığım için oldukça mutluyum. Keyifli bir pazar günü oldu" dedi.

Leclerc: "Zorlu bir yarıştı"

Ferrari pilotu Charles Leclerc ise "Fiziksel olarak zorlu bir yarıştı. Verstappen'i bir noktada yakalayabilceğimi düşündüm. Red Bull, bugün hız açısından avantajlıydı" dedi. 

İlgini Çekebilir
Miami sıcağında Verstappen uçtu, Leclerc eridi!
Habere Git

Öte yandan nefes kesen ve Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen'in kazandığı Formula 1 Miami Grand Prix'sine ünlüler akın etti.

 

Heyecan dolu yarışa tanıklık eden dünyaca ünlü raket Serena Williams'ın giymiş olduğu kıyafet ise yarış severlerden tam not aldı. 

 

İşte Miami Grand Prix'sini takip eden ünlüler
 

Senin için hazırladığımız haberler