Formula 1'de Scuderia Ferrari için yarın büyük gün!

26.02.2021 - 17:22 | Son Güncellenme: 09.03.2021 - 23:14

Formula 1’de 2021 sezonu öncesi yeni aracını tanıtmayan tek takım olan Ferrari, SF21'i yarın yarışseverlere tanıtmaya hazırlanıyor. Daha önce yayınladığı videoda araçla ilgili ipucu veren İtalyan takımı, yeni aracında değişikliğe gitti mi, yeni sezonda pilotların tulumları nasıl olacak? İşte detaylar...

Formula 1'de Scuderia Ferrari için yarın büyük gün!

 

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Formula 1’in efsane takımlarından Ferrari, 2021 sezonunda kullanacağı yeni aracı SF21’i yarın saat 14.00'da yarışseverlere tanıtmaya hazırlanıyor.

 

 

Formula 1'de 2021 sezonu öncesi yeni aracını tanıtacak son takım olan Ferrari, son dönemlerde yaşadığı başarısızlıkların 'SF21' ile üstesinden gelmek istiyor.

Bu sezon Alman pilot Sebastian Vettel yerine McLaren sürücüsü Carlos Sainz ve Charles Leclerc ile yoluna devam eden Ferrari; geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında yeni aracıyla ilgili bilgiler paylaşmıştı.

Ferrari F1 sitesinden yayınlanan videoda açıklamalarda bulunan Ferrari takım patronu Mattia Binotto "Yeni aracımız SF21, bir önceki aracımız olan SF1000 ile büyük benzerliklere sahip. 2020 aracından çok fazla şeyi 2021 aracına taşıdık." ifadelerini kullandı.

Carlos Sainz : "Doğru zamanda doğru yerdeyim"

Sezon sonundan Alman pilot Sebastian Vettel'in yerini alan eski McLaren pilotu Carlos Sainz ise tanıtım sonrası şu açıklamalarda bulundu:

"Önümüzdeki 5 yıl içinde hedefim şampiyon olmak. Ferrari bunu gerçekleştirebileceğim en iyi yer. Sanırım doğru zamanda doğru yerdeyim."

Öte yandan yayınlanan videoda yeni araçla ilgili fotoğraflar paylaşılmazken, takım pilotları Carlos Sainz ve Charles Leclerc yeni tulumlarıyla poz verdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler