Formula 1'in Horner soruşturması hakkında tavrı belli oldu!

Ali Bozkurt
19.02.2024 - 00:38 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 00:40

Formula 1, Red Bull takımının Christian Horner'a karşı başlattığı soruşturma hakkında tavrı belli oldu. Yönetim, konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı. İşte detaylar.

Formula 1'in Horner soruşturması hakkında tavrı belli oldu!

AJANSSPOR HABER

Formula 1 yönetimi, Red Bull'un Christian Horner'a karşı başlattığı "Uygunsuz Davranış" konulu soruşturma ile ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Formula 1 yönetimi, şu ifadelere yer verdi: "Red Bull'un takımdaki iç iddialarla ilgili bağımsız bir soruşturma başlattığını not ettik. Adil ve kapsamlı bir sürecin ardından soruşturmanın en kısa sürede açıklığa kavuşturalacağını umuyoruz. Şu anda daha fazla yorum yapmayacağız."

Christian Horner'ın davası görüldü!

Bir Red Bull çalışanına "Uygunsuz Davranış" sebebi ile hakkında soruşturma açılan Red Bull Takım Patronu Christian Horner, geçtiğimiz Cuma günü İngiltere'nin başkenti Londra'da bir duruşmaya katıldı. Ancak dava da henüz net bir karara varılamadı ve ileri bir tarihe ertelendi.

Cinsel taciz mesajları çıktı!

Erik van Horen'ın haberine göre, 50 yaşındaki Christian Horner'ın avukatları şikayette bulunan kişiye 650.000 poundluk bir uzlaşma teklif etti. Ayrıca Horen'ın iddiasına göre Christian Horner'ın bir kadın çalışana yönelik cinsel tacizin bulunduğu mesajlar ve belgeler ortaya çıktı.

Horner'a uygunsuz davranışları yüzünden soruşturma açıldı!

Red Bull Takım Patronu Christian Horner'ın bir kadın çalışana karşı uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Avusturya takımı Red Bull ise yeni yaptığı bir açıklamada Horner hakkında soruşturma başlattığını şu sözlerle duyurdu: "Şirket, bazı iddiaların öğrenilmesi üzerine bağımsız bir soruşturma başlattı. Halihazırda devam eden bu süreç dışarıdan uzman bir avukat tarafından yürütülüyor. Bu konuları çok ciddiye alıyoruz ve soruşturma da en kısa sürede sonuçlanacak."

Horner cevap verdi!

Sky Sports News'a konuşan Christian Horner, bir basın mensubunun "İstifa edecek misiniz?" sorusuna "Hayır, her zamanki gibi işimin başındayım" cevabını verdi. Ayrıca Horner, "Açıkçası, bana karşı yapılan suçlamaları tamamen reddediyorum ama elbette yakın gelecekte sonuçlanmasını umduğum bu süreç devam ederken ben de çalışacağım. Bu konuda kendime güvenmiyorum. Öyle olmasaydım, burada olmazdım. Noel tatilinden döndüğümden beri fabraikada çalışmalara devam ediyorum. 2 Mart'ta Bahreyn'de olacağım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler