Monaco GP'yi kazanan Sergio Perez, yarış sonrası fena dağıttı...

Orhan Gülek
07.06.2022 - 20:15 | Son Güncellenme: 07.06.2022 - 20:29

Formula 1'de Monaco Grand Prix'sini kazanan Red Bull pilotu Sergio Perez, yarış sonrası bir parti sırasında çekilen görüntüleriyle gündeme oturdu. İşte detaylar

Monaco GP'yi kazanan Sergio Perez, yarış sonrası fena dağıttı...

AJANSSPOR - HABER

Formula 1 tarihinin en önemli ve ikonik yarışları arasında gösterilen Monaco GP'sini Red Bull pilotu Sergio Perez kazanmıştı. Meksikalı pilot bu zaferle 2020 Sakhir, 2021 Azerbaycan'dan sonra Formula 1'deki 3. zaferini kazanmış oldu.

Perez, eşinden özür diledi

Tarihi yarış sonrası kutlamalara katılan Perez, bir parti sırasında çekilen görüntüleriyle gündeme oturdu. Red Bull pilotu, yarışın ardından düzenlenen bir partide kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıkınca eşinden özür diledi. 

Perez'in Ukraynalı modelle görüntüleri ortaya çıktı

Söz konusu partide Perez’in partide dans ettiği sarışın kadının Ukraynalı model Khrystina olduğu ortaya çıkarken, ikilinin daha önce çekilen fotoğrafları da gündeme geldi. Ağustos 2021’de Perez ile çektirdiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Khrystina, “Yeni F1 bağımlısıyla tanışın: Ben. Favori sürücüm” ifadelerini kullanarak Perez’i etiketledi.

Perez: "Kontrolü kaybettiğim bir partiydi"

Yaşananların ardından Instagram hesabından bir paylaşım yapan Perez, “Benimle ilgili videolar gördüm ve tüm sorumluluğunu alıyorum. Çok kötü bir partiydi. Olduğum kişinin zirvesindeyken kontrolü kaybettiğim bir partiydi” ifadelerini kullandı.

"Ben ve eşim her zamankinden daha fazla yakınlaştık"

Kamuoyu önünde eşinden özür dileyen Perez şu sözleri sarfetti: “Çevremdeki insanlar değerlerimi ve ne tür biri olduğumu biliyorlar. Bana sorarsanız, ben ve eşim her zamankinden daha fazla yakınlaştık. Sadece bizi incitmek isteyenler için en iyi dileklerimi yolluyorum. Hepinize sevginiz için teşekkür ederim ve beni seven herkesten özür dilerim. Çünkü bu videolar beni yansıtmıyor. Artık bu konuda konuşmayacağız. Bu da bize sadece bir aile olarak yaşadığımız harika anları unutturuyor.”

Peki Sergio Perez kimdir?

Tam adı Sergio Perez Mendoza'dır. Roma Katoliği olduğu bilinen Sergio Perez, yarış hayatına karting ile birlikte başlamıştır. 6 yaşında arabalarla tanışmıştır. İlk Formula 1 podyumuna 2012 yılında düzenlenen Malezya Grand Prix'sinde Sauber ile çıkmıştır. Burada kendisine 'Meksikalı Harika Çocuk' denmiştir. 2020 yılında ülkemizde yapılan 2020Türkiye Grand Prix'i 2. sırada bitirmiştir. Kariyerindeki ilk galibiyetini ise 2020 Sakhir Grand Prix'i ile yaşamıştır. Sergio Perez Carola Martínez ile evlidir. Çiftin 3 çocuğu vardır.

 

Kariyerinde toplam 224 yarışa katılan Perez, geçen yıl Formula 1'i 190 puan olarak 4. sırada tamamlamıştır.

Senin için hazırladığımız haberler