Fortuna Sittard'dan Trabzonspor açıklaması: "Semedo için..."

14.05.2020 - 17:36 | Son Güncellenme: 14.05.2020 - 17:41

Fortuna Sittard'dan Trabzonspor açıklaması: "Semedo için..."

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün'ün açıklamaları şu şekilde:

Çıkacak bu karar örnek teşkil edecektir!

Işıtan Gün, Hollanda'da bir üst lige çıkmak için 2 kulüp tarafından açılan davayı değerlendirdi ve bu davanın sonucunun örnek teşkil edebileceğini belirtti:

"Bu akşam saatlerinde bir karar çıkacak. Hollanda'da 2 kulüp üst lige çıkmak için mahkemeye başvurdu. Bu iki kulübün küme çıkmaması sebebiyle maddi zararları zaten karşılanacak. Geçen hafta yapılan duruşma canlı olarak yayınlandı. Ben bu kulüplerin üst lige çıkacağını düşünmüyorum. Burada çıkan karar örnek teşkil edebilir. Bence şu an Hollanda'daki durum çok net. Federasyon eleştirilebilir ancak burada bir yargı söz konusu. Çıkacak bu karar örnek teşkil edecektir."

Trabzonspor ile Semedo için...

Işıtan Gün son olarak Trabzonspor'un da transfer gündeminde olduğu iddia edilen futbolcuları Lisandro Semedo ile ilgili açıklamalarda bulundu:

"Trabzonspor ile resmi bir temasımız olmadı. Lisandro Semedo çok yetenekli ve karakterli bir oyuncu. İlk senesinde ligin en iyi oyuncusu seçildi. Kanatlarda oynayan ve taraftarları heyecanlandıran bir oyuncu. Olympiakos ile çeşitli temaslarımız oldu. Onlarla görüşüyoruz ancak transfer tahtası henüz açılmadığı için ortada bir belirsizlik var. Semedo çok düzgün bir oyuncu. Umarım onun için ve bizim için hayırlısı olur. Oyuncunun piyasa değeriyle ilgili açıklama yapmam doğru olmaz ancak beklentimiz yüksek. Semedo nadir bulunan bir yetenek. Olympiakos bir soruşturma süreci yaşıyor. Semedo bizim konratlı oyuncumuz. Eğer değerini bulamazsa bizde devam eder. Biz önümüzdeki sezonun çalışmalarını şimdiden başlattık." 

Senin için hazırladığımız haberler