"Fortuna Sittard'ı satın almaya çok yakınım"

27.05.2020 - 21:16 | Son Güncellenme: 27.05.2020 - 21:21

Acun Ilıcalı Fortuna Sittard'ı satın alacak mı? Görüşmeler ne zaman başlyacak? Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'ye başkan olmak gibi bir hayali var mı? Tüm detaylar haberimizde...

"Fortuna Sittard'ı satın almaya çok yakınım"

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Hollanda Ligi ekibi Fortuna Sittard'ı satın almaya çok yakın olduğunu açıklarken, Fenerbahçe Başkanlığı hakkında da görüşlerini dile getirdi.

Daha önce bir kulüp almak istediğini söyleyen Ilıcalı, konuyla ilgili olarak Cüneyt Özdemir'in programında detayları paylaştı.

Acun Ilıcalı, "Fortuna Sittard Kulübü'yle ilgileniyorum. Olmaya yakın diyebilirim. Türk futbolu ve dünya futboluna genç yetenekler kazandırmak istiyorum" dedi.

Gelecek hafta satın alma işlemi için görüşme yapacaklarını söyleyen Ilıcalı, "Önümüzdeki hafta Türkiye'ye geleceğim ve bir görüşme yapacağız. Hayatım birilerini keşfetmekle geçti. Niye futbolda genç yetenekleri keşfetmeyeyim? Bunları Türk futboluna niye kazandırmayayım diye düşüncem var. Hevesim var bu konuda. Olabilir, olmaya yakın diyebilirim" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe sözleri

Öte yandan Gün içinde canlı yayında Mehmet Gezegen'e de konuk olan Ilıcalı, Fenerbahçe'ye olan bağlılığından bahsederek, "Hayatımda böyle önemli mutlulukları düşündüğüm zaman, bunların içinde bariz derecede Fenerbahçe ağırlığı var. Başarılarda çok mutlu oldum. Türk halkı benimle nasıl bütünleştiyse, ben de Fenerbahçe ile bütünleştim. Üzerimde etkisi var ciddi şekilde. Çok özel benim için. Fenerbahçe ile ilgili her şeyde buradayım. Tabi altını çizmek istiyorum. Futbolu bizi birleştiren unsur olarak görüyorum" açıklamasını yaptı.


Acun Ilıcalı, "Fenerbahçe'ye başkanlık hayalin var mı?" sorusuna ise, "Fenerbahçe'ye başkanlık hayalim yok. Çok değerli bir başkanımız var zaten. Ali Koç kendini Fenerbahçe'ye adamış çok değerli bir başkanımız. Fenerbahçe'ye başkan olarak değil, her açıdan hizmet etmeye hazırım. Başkanlık hayali olarak soruyorsanız, hayır düşünmüyorum" şeklinde yanıt verdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler