Forvete 2 alternatif!

21.12.2015 - 08:46 | Son Güncellenme: 21.12.2015 - 08:46

Aslan'da av sezonu açıldı... Sarı-Kırmızılılar, Mevlüt Erdinç'in ardından Brezilyalı Damiao'yu da gündeme aldı. Boşa çıkacak olan Sambacı'ya 2.5 yıllık teklif yapılacak. Mevlüt'ü ise kulübü satış listesine koydu.

Devre arasında 3-4 transfer yapmaya hazırlanan Galatasaray’da öncelikli mevkiilerden biri forvet. Teknik direktör Mustafa Denizli, Ocak’ta mutlaka santrfor alınmasını istiyor.

Gündemde yerli olarak Mevlüt Erdinç vardı, buna bir de yabancı eklendi. Cim Bom’un radarındaki oyuncu Leandro Damiao. 18 kez Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Damiao, Santos ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Brezilya kulübü ise haksız fesih iddiasıyla mahkemeye gitti. 1-2 hafta içinde kesin sonuç açıklanacak. Bonservisini eline alması beklenen Damiao’ya Galatasaray 2.5 yıllık teklif yapmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki Sambacı da kariyerine Avrupa’da devam etmeye bir hayli sıcak bakıyor.

O görüşme yapıldı

Mevlüt Erdinç konusunda da sıcak gelişmeler var. Bundesliga’da ilk yarının sona ermesinin ardından Mevlüt ve menaceri, Hannover ile beklenen görüşmeyi yaptı. Mevlüt’ün isteği üzerine Alman kulübü milli futbolcuyu satış listesine koydu. Galatasaray dışında gurbetçi yıldızla ciddi şekilde ilgilenen tek kulüp var. O da Fransa temsilcisi Lille. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler