"Forvette kendimi daha iyi görüyorum"

10.10.2020 - 19:42 | Son Güncellenme: 10.10.2020 - 19:42

Son dakika haberi... A Milli Takımımızın forvetlerinden Kenan Karaman, Rusya maçı öncesi açıklamalar yaptı. Kenan Karaman ne dedi? İşte detaylar...

Kenan Karaman, Rusya ile yaoacağumuz Uluslar B Ligi 3. Grup maçı öncesinde düşüncelerini dile getirdi.

Mevkisiyle ilgili konuşan Kenan, "Forvette kendimi daha iyi görüyorum. Güçlü rakiplere karşı kanatlarda da takıma iyi katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Hocamız nerede uygun görüyorsa orada yüzde 100 katkı sağlamaya çalışıyorum" dedi.

Kenan Karaman, A Milli Takımımızın Almanya ile yaptığı ve 3-3 berabere kaldığı özel maçın 90+3. dakikasında attığı golle skoru tayin etmişti.

Milli futbolcu TRT Spor'a yaptığı açıklamada ise, "Rusya'yı iyi analiz ettik. Yarın da son detayları konuşacağız. İnşallah buradan galibiyetle ayrılırız" ifadesini kullandı.

Karaman Almanya'ya attığı gol için ise, "Almanya'da doğdum, büyüdüm. Hislerim hep Türkiye'den yanaydı. Almanya maçında iyiydik ve güzel de bir gol attım. İnşallah takım halinde böyle devam ederiz. Forvet oyuncularımızın ayrı ayrı kalitesi var. Milli takıma seçilen oyuncular, özel oyuncudur. İnşallah herkes performansını maçlarda gösterebilir. Bu takımımızı ileriye taşır" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler