Fotoğrafları çıktı! İşte Seçil Erzan'ın odasına girenler! Selçuk İnan, Emre Belözoğlu...

30.11.2023 - 14:13 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 14:38

Fatih Terim'in adını kullanarak oluşturduğu fonla birçok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan'ın odasının girişindeki kamera kayıtları ortaya çıktı. Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu'nun görüntülerine ulaşıldı.

Fotoğrafları çıktı! İşte Seçil Erzan'ın odasına girenler! Selçuk İnan, Emre Belözoğlu...

Milliyet'in haberine göre yüksek kazançlı fon vaadiyle futbol dünyasının ünlü isimleri dahil çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan’ın Denizbank Levent Şubesi’ndeki odasının girişine ait görüntülere ulaşıldı.

Kamera kayıtlarında futbol dünyasının önemli isimlerinden Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın yanı sıra efsane teknik direktör Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı'nın Seçil Erzan'ın odasına girdiği görüldü.

77 güvenlik kamerası, 165 görüntü

Açılan soruşturma kapsamında bilirkişi raporu oluşturuldu. Denizbank Levent Büyükdere Caddesi Şubesi’ndeki 77 güvenlik kamerası incelenerek elde edilmiş 165 görüntü, bilirkişi raporunda yer aldı.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia! Seçil Erzan Fatih Terim'in yol, yemek, otel masraflarını karşıladı! Elinde belgeler var
Habere Git

1- Seçil Erzan

Seçil Erzan'ın, sabah saat 09.00 sıralarında geldiği bankadan genelde 18.00’i geçerken ayrıldığı tespit edildi.

21- Selçuk İnan

Eski futbolcu Selçuk İnan, 7 Mart 2023, saat 14.46'da görüntülendi. 1 milyon 535 bin Dolar dolandırılan İnan, Erzan’la görüştükten sonra 14.52’de ayrıldı. İnan, ifadesinde, “Kendisiyle birlikte fonu (Denizbank Genel Müdürü) Hakan Ateş ve (Denizbank Genel Müdür Yardımcısı) Mehmet Aydoğdu’nun yönettiğini söyledi. Bunun üzerine toplamda 3 milyon 685 bin doları üç seferde yatırdım. Bu paraları Erzan’ın odasında Erzan’a verdim. 2 milyon 150 bin dolarını süreç içerisinde fonun elde ettiği asıl alacak ve kâr payı diye bana bankada iade etti” demişti.

86- Emre Belözoğlu

20 Mart 2023’te, saat 10.20’DE 4 milyon 292 bin dolar dolandırılan futbolcu Emre Belözoğlu, kuzeni ve aynı zamanda Fatih Terim’in damadı olan Volkan Bahçekapılı, yanlarında ismi belirtilmeyen bir erkek şahısla Erzan’ın odasına girdi. Üç kişi, 11.12’de Erzan’ın odasından ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Caner Erkin'den fon dolandırıcılığı yorumu: "Parayı kolay kazanmıyoruz"
Habere Git

Erzan'ın Belözoğlu hakkındaki ifadesi

Erzan, ifadesinde, “Emre Belözoğlu’nun gönderdiği paraları bazen şubede odamda teslim aldım ve bir kez de Volkan Bahçekapılı’nın ofisinde teslim aldım” demişti.

Belözoğlu: "Bu belgeyi aldığım için içim bir nebze olsun rahattı"

Emre Belözoğlu, savcılıkta verdiği ifadede, "İlk olarak 17 Mart’ta Erzan’a verdiğim paralara ilişkin elimde herhangi bir belge bulunmuyordu. Volkan’ı arayıp para verdiğimize ilişkin bize Erzan’ın dekont vermesini söyledim. Volkan, Erzan’ın yanına gidip belge istediğinde bir gün sonra hazır edebileceğini söylemiş. Sonrasında da Volkan’a 3 milyon 300 bin Dolar fonda alacağım olduğuna ilişkin bir belge hazırlayıp vermiştir. Belgede Denizbank kaşesini basıp hem kendisi hem de Asiye Göktürk isimli banka görevlisinin ıslak imzaları mevcuttur. Bu belgeyi aldığım için içim bir nebze olsun rahattı" ifadelerini kullanmıştı.

Kamera kayıtlarındaki kimlikler tespit edildi

İddianamede şubeye ait 1 Mart-7 Nisan tarihleri arasındaki kamera kayıtlarının incelendiği belirtilerek, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekonomik Suçlar Büro Amirliği’nden alınan fotoğraf bilgilerinde; 1 no’lu fotoğraftaki şahsın Seçil Erzan, 21 no’lu fotoğraftaki şahsın Selçuk İnan, 23 no’lu fotoğraftaki şahsın Musa Mert Çetin, 37 no’lu fotoğraftaki şahsın İsmail İbrahim Çağlar, 85 no’lu fotoğraftaki şahsın Volkan Bahçekapılı, 86 no’lu fotoğraftaki şahsın Emre Belözoğlu isimli müşteki şahıslar olduğu tespit edildiği belirtilmiştir" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler