Alanyaspor'da Francesco Farioli, Kasımpaşa maçı yenilgisi sonrası konuştu

Orhan Gülek
04.01.2023 - 20:02 | Son Güncellenme: 04.01.2023 - 20:08

Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-1 yenilen Alanyaspor'un teknik direktörü Francesco Farioli, rakibin galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Alanyaspor'da Francesco Farioli, Kasımpaşa maçı yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa sahasında konuk ettiği Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Farioli, rakiplerinin maça iyi hazırlandığını belirtti.

"2 tane kontradan gol yedik"

Pozisyonları sonuçlandırmada sorunlar yaşadıklarını aktaran Farioli, şunları kaydetti:

"Biz maçtan önce konuşmuştuk. Bizi en çok korkutan şey kontra ataklardı. Onlara özel olarak hazırlanmamıza rağmen 2 tane kontradan gol yedik. O yüzden Kasımpaşa'yı tebrik ederim. Çok iyi hazırlanmışlar. 

İlgini Çekebilir
Selçuk İnan: "Tüm planlarımız tuttu"
Habere Git

"Kasımpaşa kazanmayı hak etti"

Savunma yapma şekilleri, hızlı çıkışları gerçekten iyiydi. İkinci yarı oyunu değiştirdik, daha fazla şans bulduk ama pozisyonları değerlendirmedik. Bazen şanssızlık, bazen becerisizlik olabilir. Kasımpaşa kazanmayı hak etti ve bizim için büyük bir ders oldu. 4 gün sonra Trabzon'a karşı önemli bir maç oynayacağız."

Kasımpaşa-Alanyaspor maçındaki goller

Heyecan dolu geçen mücadelede Kasımpaşa'nın gollerini Fall(2), Ben Ouanes ve Eysseric atarken Alanyaspor'un golünü Ahmed Hassan attı.

Alanyaspor 21 puanda kaldı

Bu skorun ardından Kasımpaşa puanını 18'e yükseltirken Alanyaspor 21 puanda kaldı. Kasımpaşa önümüzdeki hafta Beşiktaş 'a konuk olacak, Alanyaspor ise sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
İnan'mış Paşa ilk kez güldü!
Habere Git

Kasımpaşa-Alanyaspor 11'ler:

  • Kasımpaşa: Ertuğrul, Donk, Tarkan, Hadergjonaj, Yasin, Aytaç, Hajradinovic, Eyseric, Ahmet, Mortadha, Fall
  • Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Umut, Efecan, Leroy Fer, Cavaleiro, Fatih, Candeias, Yusuf, Ahmed Hassan, Lusamba

Senin için hazırladığımız haberler