Alanyaspor'un yeni hocası Francesco Farioli, Sinan Gümüş'ü istedi

06.01.2022 - 14:02 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 14:15

Alanyaspor'da Bülent Korkmaz'ın ardından teknik direktörlük görevine getirilen Francesco Farioli, Fenerbahçeli futbolcunun transferini istedi. İşte detaylar...

Alanyaspor'un yeni hocası Francesco Farioli, Sinan Gümüş'ü istedi

Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran İtalyan teknik direktör Francesco Farioli geçtiğimiz günlerde Alanyaspor ile sözleşme imzalamıştı. İmzasının ardından transfere çalışmalarına ağırlık veren Farioli, Fenerbahçe'den Sinan Gümüş'ü istedi.

Fenerbahçe'de kadro dışı

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş, yaz transfer döneminde gelen teklifleri geri çevirince başkan Ali Koç’u kızdırmıştı. İlk yarıyı takımdan ayrı bireysel çalışmalarla geçiren 27 yaşındaki hücum oyuncusu için ara transfer döneminde yine birçok takım devreye girdi.

Sinan Gümüş'ün talipleri çok

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Sinan Gümüş'e, kendisini sarı lacivertli kulübe transfer eden Emre Belözoğlu’nun çalıştırdığı Başakşehir’in yanı sıra Antalyaspor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor Sinan Gümüş’e talip oldu. 

İlgini Çekebilir
Sinan Gümüş için Antalyaspor da devrede...
Habere Git

Geçen sezon 20 maçta oynadı

Süper Lig'den Göztepe ve Yeni Malatyaspor'un da listesinde yer alan Sinan Gümüş, geçen sezon Fenerbahçe'de 20 resmi maça çıkıp 3 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler