Alanyaspor'da Francesco Farioli, İstanbulspor Maçını Değerlendirdi

Orhan Gülek
05.02.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 17:02

Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda İstanbulspor'U 2-1 mağlup eden Alanyaspor'da teknik direktör Francesco Farioli, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Alanyaspor'da Francesco Farioli, İstanbulspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de heyecan sürüyor. İstanbulspor ile Alanyaspor, 23. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaştı. Çekişmeli mücadelede gülen taraf 2-1'lik skorla ev sahibi takım oldu.

Karşılaşma sonrası Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, açıklamalarda bulundu.

"Kolay bir dönemden geçmiyoruz"

Maç sonu kaçan pozisyonlardan dert yanan İtalyan teknik adam Francesco Farioli, “Aslında maçla ilgili, oyuncularımla ilgili söylenecek çok şey var. Kolay bir dönemden geçmiyoruz. Fırsatları golle sonuçlandıramıyoruz." dedi.

"Çalışmaya devam etmemiz gerekiyor"

Genel olarak takımın performansından memnun olduğunu ifade eden Farioli, "Önemli istatistikler var ama maalesef bir türlü golü bulamadık. Maçın geneline baktığımızda rakip alanda oynadık. Takımın ortaya koyduğu ruhtan memnunuz. Çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. İnanarak kötü durumu tersine çevirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Boğa'dan 2'de 2 siftahı
Habere Git

İstanbulspor - Alanyaspor maçındaki goller

Karşılaşmada İstanbulspor'un galibiyet gollerini 67. dakikada Valon Ethemi ve 77. dakikada Emir Kaan Gültekin kaydetti. Alanyaspor'un tek sayısı ise 71. dakikada Ivan Cavaleiro'dan geldi.

Bu sonuçla İstanbulspor 21 puanla 17. sıraya yükseldi. Alanyaspor ise 25 puanla 11. sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler