Francesco Totti: "Real Madrid'e transfer olacaktım"

19.05.2020 - 17:51 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 17:55

Francesco Totti: "Real Madrid'e transfer olacaktım"

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın simge isimlerinden Francesco Totti, yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulundu.Futbol hayatının bir döneminde Real Madrid'e transfer olmaya çok yaklaştığını itiraf eden İtalyan oyuncu, Libero dergisine özel açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Kaptanlık hariç her şeyi teklif etmişlerdi"

Bir dönem Real Madrid'e transfer olmaya çok yaklaştığını ifade eden Totti: "Real Madrid'e yüzde 80 katılma şansım vardı. Madrid bana kaptanlık hariç her şeyi teklif etmişti. Kaptanlık hariç diyorum çünkü takımda Raul vardı. Roma'da en iyi dönemlerinden birini geçirmiyorken bile bana çok büyük bir para önermişti. Yaklaşık 25 milyon euro civarında bir sözleşmem olacaktı. Ancak yine de Raul takımda en çok kazanan oyuncu olacaktı. Çünkü o kulübün sembolü halindeydi. Bu yüzden oraya hangi yıldız oyuncu giderse gitsin ondan az kazanmak zorundaydı"

"Her zaman aynı forma için oynadım"

"O zamanlar eşim bana 'Her şeyi bırakıyorum ve seninle Madrid'e gelebilirim. Doğru olan kararı alalım' demişti. Tekliflerini acaba kabul etsem nasıl olurdu diye sık sık düşünüyorum. Ancak burada kalma kararını yürekten aldım. Burada kalma kararını düşünürken takımı, taraftarı ve ailemi düşündüm. O zamanlar iyi oyuncular Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih gibi takımlara gidiyordu. Ben burada kalarak farklı bir şey yapıyormuşum gibi hissettim. Her zaman aynı forma için oynadım. Bu özel hissettirdi."

Senin için hazırladığımız haberler