Francesco Totti eşi Ilary Blasi tarafından aldatıldı mı?

Feride Kara
15.08.2022 - 17:53 | Son Güncellenme: 15.08.2022 - 17:58

Dünya ve İtalyan futbolunun efsane ismi Francesco Totti ve eşi Ilary Blasi 20 yıllık evliliklerini bitirmişlerdi. Bu haberin ardından ihanet iddiaları gündemde

Francesco Totti eşi Ilary Blasi tarafından aldatıldı mı?

İtalyan basınında Corriere della Sera gazetesi İtalyan model Ilary Blasi’nin, 3 çocuğunun babası ve 20 yıllık eşi Francesco Totti’yi kişisel antrenörü ile aldattığını iddia etti.

Totti aldatıldı mı?

Totti’nin eşinin telefonunda kişisel antrenörü Cristiano Iovino ile olan uygunsuz mesajları bulması sonrası Blasi’den boşandığı öne sürüldü. İtalyan basınının iddiasına göre 45 yaşındaki Francesco Totti, ayın 15 gününü Milano’da çalışmak için geçiren 41 yaşındaki eşi Ilary Blasi’nin sık sık Cristiano Iovino ile vakit geçirmesinden rahatsızlık duydu.

Ona saygı duyacağım

Evliliğin bitmesinin ardından Totti bir açıklama yapmıştı. "Evliliğimizde yaşadığımız krizleri aşmaya çalıştım ama bugün acı da olsa ayrılık seçiminin kaçınılmaz olduğunu anlıyorum. Son aylarda söylediğim ve yaptığım her şey çocuklarımızı ve onların geleceğini korumak içindi. Bu her zaman hayatımın mutlak önceliği olmaya devam edecek. Üç harika çocuğumuzun büyüme sürecinde Ilary’ye yakın olmaya devam edeceğim ve ona her zaman saygı duyacağım. Mahremiyetimize ve özellikle de çocuklarımızın huzuruna sonsuz saygı duyuyorum"

Senin için hazırladığımız haberler